Wunderland Kalkar tickets bestellen kan bij onderstaande aanbieders. Op deze pagina vind je namelijk een overzicht van (reis)organisaties waar je Wunderland Kalkar tickets met korting kunt bestellen. Diverse aanbieders hebben geregeld een Wunderland Kalkar aanbieding. Je kunt ook mee bieden op tickets op een online veiling site. Met een beetje geluk scoor je zo heel goedkope tickets voor Wunderland Kalkar. Je ticket geeft toegang tot Kernie’s Familiepark, waar eten en drinken (friet, softijs, frisdrank, koffie en thee) all inclusive zijn.

Door online Wunderland Kalkar tickets te bestellen ben je niet alleen goedkoper uit, maar het scheelt ook wachten bij het pretpark aangezien je meteen naar de kaartcontrole loopt. Een dagje Wunderland Kalkar is leuk voor jong en oud. Er zijn zoveel attracties dat je je hier makkelijk een hele dag kunt vermaken. In plaats van alleen tickets kun je ook kiezen voor een Wunderland Kalkar arrangement.... Lees meer

Vind hier de beste prijs

Wunderland Kalkar tickets

Entreekaarten Wunderland Kalkar met korting
Klik hier voor de aanbiedingen van Wunderland Kalkar

Wunderland Kalkar arrangementen

All Inclusieve Wunderland Kalkar arrangement

Overnachten bij Wunderland Kalkar op basis van All Inclusive

Goedkope Wunderland tickets

Bij de aanbieders op deze pagina kun je terecht voor goedkope Wunderland Kalkar tickets. Online worden Wunderland Kalkar tickets vaak met korting aangeboden. Bovendien scheelt het je wachten bij de kassa van pretpark Kernie’s Familiepark als je je entreekaarten alvast online bestelt. Je kunt Wunderland Kalkar tickets bestellen via de website van het park, maar ook gebruik maken van diverse andere organisaties die soms een aantrekkelijke aanbieding voor Wunderland Kalkar hebben. Je kunt ook proberen om je tickets via een online veiling te kopen. Je bepaalt dan zelf je maximale prijs en met een beetje geluk scoor je wel heel goedkope Wunderland Kalkar tickets.

Wunderland Kalkar tickets inclusief eten en drinken

In Wunderland Kalkar wordt gebruik gemaakt van een all inclusive concept. Je entreekaart voor het bijbehorende pretpark Kernie’s Familiepark geeft dan ook niet alleen toegang tot alle leuke en spannende attracties: je kunt er ook onbeperkt eten en drinken! Frietjes, softijs, frisdrank, koffie en thee zijn namelijk bij de prijs van je ticket inbegrepen. Je kunt bij verschillende horeca gelegenheden en kraampjes terecht hiervoor.

Wunderland Kalkar arrangement

Wil je blijven overnachten bij Wunderland Kalkar voor nog meer tijd en plezier in het park? Dan is het vaak voordeliger om gebruik te maken van een goedkoop Wunderland Kalkar arrangement. Hierbij is entree tot pretpark Kernie’s Familiepark inbegrepen, maar ook een overnachting in een officieel Wunderland Kalkar hotel. Ook hier wordt het all inclusive concept gehanteerd met diverse mogelijkheden voor ontbijt, lunch en diner.

Ga je liever niet voor all inclusive maar wil je wel in een hotel bij Wunderland Kalkar overnachten, bijvoorbeeld om ook de omgeving te verkennen? Er liggen diverse hotels op slechts enkele kilometers afstand. Vanuit een hotel bij Wunderland Kalkar kun je Kernie’s Familiepark bezoeken, maar ook lekker gaan fietsen of wandelen in de natuur.