22-10-2023

Wunderland Kalkar start dit jaar met het nieuwe winterevenement Wunderlight Kalkar. Het Duitse pretpark is dan op geselecteerde dagen geopend in de periode van 1 december tot 25 februari. Dit jaar kun je in de avond genieten van DinoGlow Adventure. Er zijn dan tal van mooi uitgelichte dinosauriërs te vinden door het gehele pretpark.

Wunderlight Kalkar

Wunderlight Kalkar is het winterevenement van pretpark Wunderland Kalkar. Het pretpark opent op 1 december haar deuren en dit evenement duurt tot 25 februari (op geselecteerde dagen). Wunderlight Kalkar is dan geopend vanaf 17.00 uur tot en met 23.00 uur in de avond. Geniet dan van diverse attracties en het mooi verlichte pretpark in het donker.

Dinoglow Adventure

Tijdens de Wunderlight Kalkar winter opening is er met Dinoglow Adventure ook iets speciaals te beleven. Het hele pretpark staat in teken van dinosauriërs: zo zijn er tal van dino figuren verspreid door het hele park. Deze dino figuren zijn in de avond nog leuker om te bekijken, omdat ze dan in het donker mooi verlicht zijn. Om te zorgen dat je alle dino’s kunt ontdekken is er een speciale route beschikbaar. Lukt het je om alle dino’s te spotten die op de lijst staan dan krijg je bij vertrek nog een leuk aandenken mee naar huis. Naast deze verlichte dino’s is er ook nog een speciale dino speeltuin waar kinderen lekker kunnen spelen.

Wunderland Kalkar

Wanneer je deze winter dit leuke Wunderlight Kalkar evenement wilt bezoeken dan is het ook een leuke optie om te blijven slapen in Wunderland Kalkar. Wunderland Kalkar heeft namelijk eigen hotels waar je na afloop kunt overnachten. Zeker omdat dit evenement tot 23.00 uur duurt is het fijn om na sluiting van het park niet nog naar huis te hoeven rijden. Blijf dan overnachten in een Wunderland Kalkar hotel, geniet de volgende ochtend van een lekker ontbijt en rij daarna rustig naar huis.

Goedkope tickets

Wunderland Kalkar tickets

Entreekaarten Wunderland Kalkar met korting
Klik hier voor de aanbiedingen van Wunderland Kalkar

Wunderland Kalkar accommodaties

Wunderland Kalkar Hotel

All Inclusive arrangement

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Meer informatie

All Inclusieve Wunderland Kalkar arrangement

Overnachten bij Wunderland Kalkar op basis van All Inclusive