06-01-2016

In 2016 zullen er diverse nieuwe shows te zien zijn in Disneyland Parijs! Eerder werd al bekend gemaakt dat de show Animagique voor het laatst in het Walt Disney Studios Park te zien zal zijn op 31 januari en nu is dan ook de opvolger van Animagique bekend. Op 2 juli gaat namelijk in het Walt Disney Studios Park de nieuwe show Mickey and the Magician (Mickey en de Tovenaar) in premiere.

Mickey and the Magician

In deze spectaculaire show met mooie decors moet Mickey het atelier van een goochelaar opruimen, maar belandt hij daarbij ook zelf in een geweldig avontuur. De nieuwe Walt Disney Studios Park show Mickey and the Magician zal Disney figuren uit de films Aladdin, Assepoester, Belle en het Beest en de Lion King bevatten.

Nieuwe shows Disneyland Parijs

Ook in het Disneyland Park is in 2016 een nieuwe show te zien. In het Chaparral Theater in Frontierland is vanaf 8 februari tot en met 8 mei de nieuwe muzikale show The Forest of Enchantment te bewonderen met optredens van je favoriete Disney figuren uit de films Pocahontas, Jungle Book, Tarzan, Rapunzel en Brave. Hierna, vanaf 4 juni tot en met 18 september, komt de succesvolle Frozen Sing-along show weer terug in het Chaparral Theater in het Frontierland themagedeelte van Disneyland Parijs.

Disneyland Parijs overnachten

Welke nieuwe show in Disneyland Parijs ga jij het liefste zien? Plan nu je bezoek in 2016 en verblijf in een van de mooi gethematiseerde Disneyland Parijs Hotels of een van de voordelige overige Hotels bij Disneyland Parijs. Op Pretpark Reizen staan ook nog aanbieders van Disneyland Parijs arrangementen en een Busreis Disneyland Parijs. Via de website van NS International kun je makkelijk een treinreis Disneyland Parijs reserveren.

Arrangementen

Disneyland Parijs arrangement

Disney arrangement inclusief tickets en overnachting

Tickets

Tickets Disneyland Resort Parijs

Entreekaarten Disneyland Parijs met korting

Tickets Disneyland Resort Parijs

Entreekaarten Walt Disney Studios met korting