26-09-2020

Phantasialand Hotel Charles Lindbergh is sinds afgelopen donderdag 24 september geopend. Dit nieuwe Phantasialand Hotel ligt in het eveneens nieuw geopende themagedeelte Rookburgh. In Rookburgh vind je met achtbaan F.L.Y. een unieke achtbaan. In deze achtbaan, gebouwd door het Nederlandse bedrijf Vekoma, leg je het parcours voor het grootste gedeelte hangend in je beugels af. Op deze manier lijkt het net of je over en door het nieuwe themagedeelte vliegt.

Prachtig uitzicht

Vanaf Hotel Charles Lindbergh heb je een prachtig en uniek overzicht over Rookburgh. Hier kun je de bijzondere achtbaan F.L.Y. mooi overzien. Het hotel is gethematiseerd naar de Amerikaanse Charles Lindbergh die een pionier was in de luchtvaart. Overnachten doe je dan ook in een pilotencabine die geheel is gethematiseerd rondom dit thema. De kamers van Hotel Charles Lindbergh zijn geschikt voor maximaal twee personen. Het is hierdoor niet geschikt voor gezinnen met jonge kinderen. Gezinnen die graag willen overnachten bij Phantasialand kunnen beter kiezen voor een van de andere twee Phantasialand hotels: Hotel Ling Bao of Hotel Matamba.

Exclusieve extra's

Wanneer je een Phantasialand arrangement reserveert in Hotel Charles Lindbergh krijg je tijdens alle dagen van je verblijf gratis toegang tot Phantasialand. Het pretpark kun je via een eigen aparte ingang betreden. Als hotelgast heb je tevens toegang tot de hotelbar met de naam Bar 1919 en ontbijten en dineren kan in het gethematiseerde Restaurant Uhrwerk. Tot slot ontvang je een ticket waarmee je per dag een keer zonder te wachten in de nieuwe achtbaan F.L.Y. kunt. 

Phantasialand arrangement

Phantasialand arrangement

Overnachten bij Phantasialand inclusief tickets

Phantasialand hotels

Phantasialand Hotel Ling Bao

Prachtig Chinees gethematiseerd Phantasialand hotel

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Meer informatie

Phantasialand Hotel Matamba

Phantasialand hotel met een Afrikaans thema

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Meer informatie