Met de trein naar Phantasialand reizen is gemakkelijk en comfortabel. Een treinreis Phantasialand is eenvoudig en veilig te reserveren bij onderstaande aanbieders. Vanuit Nederland doet de trein naar Phantasialand er ongeveer 3,5 uur over met slechts een overstap. Je treinreis eindigt bij het station in Bruhl waar je gebruik kunt maken van een shuttle bus naar de ingang van het pretpark. Maak je reis naar Phantasialand compleet door online vast Phantasialand tickets te bestellen en je verblijf in een officieel Phantasialand hotel of een hotel bij Phantasialand te reserveren.

Phantasialand is één van de populairste pretparken in Duitsland. In Phantasialand vind je tal van attracties die geschikt zijn voor jong en oud. Er zijn diverse achtbanen, wildwaterbanen, draaimolens en spetterende shows. Een dagje Phantasialand is altijd een goed idee, zelfs in de winter. In de winter is er namelijk Phantasialand Wintertraum. Het pretpark is dan sprookjesachtig versierd en in de avond zie je de duizenden lichtjes. ... Lees meer

Vind hier de beste prijs

Treinreis Phantasialand

Voordelig met de trein naar Phantasialand

Phantasialand tickets

Phantasialand tickets

Entreekaarten Phantasialand met korting

Phantasialand arrangementen

Phantasialand arrangement

Overnachten bij Phantasialand inclusief tickets

Met de trein naar Phantasialand

De trein is een comfortabele manier om naar Phantasialand in Duitsland te reizen. Een treinreis Phantasialand kun je boeken bij bovenstaande aanbieders. Vanuit Nederland (Amsterdam Centraal Station) doet de trein naar Phantasialand er ongeveer 3,5 uur over. De Duitse hogesnelheidstrein ICE International rijdt eerst naar station Keulen. Vanuit station Keulen kun je vervolgens de stoptrein naar station Bruhl nemen, vanwaar er op verschillende tijden bussen rijden naar de ingang van Phantasialand. De bussen doen er ongeveer tien minuten over. 

Kinderen reizen vaak gratis met de ICE International (op het Duitse deel van het traject), waardoor je als gezin goedkoop met de trein naar Phantasialand kunt. Ruim van tevoren reserveren is meestal voordeliger, aangezien de treintickets lang voor vertrek vaak nog goedkoop zijn. 

Phantasialand arrangement met de trein 

Het is mogelijk om in één dag met de trein op en neer te reizen en er zo een Phantasialand dagtocht van te maken. Maar nog leuker is het natuurlijk om een officieel Phantasialand hotel of een ander hotel bij Phantasialand te reserveren en zo twee dagen of meer in een rustiger tempo te kunnen genieten van het pretpark. Tenslotte zijn er meer dan genoeg attracties en shows in Phantasialand! Ook heerlijk uitgebreid dineren in één van de vele restaurants in Phantasialand is dan een optie.

Er zijn een aantal goedkope hotels in de omgeving van Phantasialand en in Keulen, maar om echt in de sfeer te blijven is het leuker om in één van de officiële Phantasialand hotels te overnachten. Geniet van de Chinese uitstraling van Phantasialand Hotel Ling Bao, de prachtig gethematiseerde Hotel Charles Lindbergh of ervaar het bijzondere Afrika in Phantasialand Hotel Matamba. Bijkomend voordeel is dat de Phantasialand hotels direct naast het pretpark liggen. 

Phantasialand tickets

Bij je treinreis naar Phantasialand en je Phantasialand hotel zijn entree tickets doorgaans nog niet inbegrepen. Bekijk de pagina Phantasialand tickets voor de mogelijkheden om online goedkope tickets te bestellen. Online worden Phantasialand tickets soms met korting aangeboden.