Hotel Ling Bao is het Phantasialand hotel dat in themagebied China Town ligt, zoals de naam al doet vermoeden. Vanuit dit Phantasialand hotel loop je via de mooi aangelegde Chinese tuin zo het Chinese gedeelte van het pretpark in. In Hotel Ling Bao vind je themakamers voor twee personen en familiekamers. De familiekamers beschikken meestal over een tweepersoonsbed en een stapelbed voor de kinderen.

Alle Phantasialand Hotel Ling Bao themakamers zijn licht en stijlvol ingericht met bijzondere Chinese details. De badkamer is uiteraard van alle gemakken en luxe voorzien en de kamers hebben airconditioning. Wie nog meer luxe wil kan ook kiezen voor een themasuite. Deze suites zijn extra ruim en beschikken over een aparte woonkamer. Ook zijn de suites extra rijk gedecoreerd. In Hotel Ling Bao kun je kiezen voor kamers met zicht op de tuin of op Phantasialand. ... Lees meer

Vind hier de beste prijs

Phantasialand Hotel Ling Bao

Prachtig Chinees gethematiseerd Phantasialand hotel

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Meer informatie

Phantasialand tickets

Phantasialand tickets

Entreekaarten Phantasialand met korting

Phantasialand arrangementen

Phantasialand arrangement

Overnachten bij Phantasialand inclusief tickets

Phantasialand overnachten

Bij Phantasialand overnachten voelt direct als een korte vakantie. In pretpark Phantasialand kan jong en oud zich zonder problemen twee dagen vermaken met de afwisselende attracties en leuke shows. Phantasialand is ingedeeld in diverse themagebieden met elk hun eigen stijl. Voorbeelden zijn Berlijn, Deep in Africa, Mexico en China Town en Rookburgh. Bij sommige van deze themagebieden vind je ook een Phantasialand hotel, uiteraard in dezelfde mooie thematisering. Je dagje pretpark gaat op die manier naadloos over in een heel verblijf.

Achtbaanfans worden in Phantasialand zeker niet teleur gesteld, maar er zijn ook veel familie attracties, waterattracties en attracties voor kleine kinderen. Phantasialand beschikt ook over diverse restaurants waar je, wederom in stijl van het betreffende themagebied, lekker kunt eten.

Als je in een hotel bij Phantasialand overnacht kun je je dagje pretpark natuurlijk ook combineren met andere bezienswaardigheden in de omgeving. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de gezellige stad Keulen.

Voordelen Phantasialand overnachten

In de tuin van Phantasialand Hotel Ling Bao vind je het verwarmde binnen- en buitenzwembad. Door de ruime openingstijden kun je hier voor of na je dagje Phantasialand nog even lekker ontspannen en genieten van het uitzicht op de tuin.

Phantasialand Hotel Ling Bao beschikt ook over een eigen bar en twee restaurants met Aziatische specialiteiten en fusion gerechten. Bij je overnachting in Hotel Ling Bao is ook een uitgebreid ontbijt bij de prijs inbegrepen. Zo begin je direct goed aan je dagje Phantasialand!

Het grootste voordeel van overnachten in Phantasialand Hotel Ling Bao is natuurlijk hoe dicht het hotel bij het pretpark ligt. Je kunt na het ontbijt direct naar je favoriete attractie in China Town of één van de andere themagebieden lopen. Andere voordelen van een verblijf in een Phantasialand hotel zijn gratis parkeren en kleine extra’s zoals een fles water op je kamer.

Phantasialand Hotel Ling Bao

Direct naast het China Town gedeelte van Phantasialand en met een eigen speciale ingang naar het pretpark ligt het mooie viersterrenhotel Ling Bao. In Phantasialand hotel Ling Bao word je meteen bij aankomst al ondergedompeld in Aziatische sferen. Het is hier heerlijk bijkomen na een lange dag in Phantasialand. Hotel Ling Bao beschikt over een binnen- en buitenzwembad, een spa (sauna en massages), een spellenkamer en diverse restaurants (buffet en a la carte) waar uiteraard Aziatische gerechten (maar met Europese invloeden) worden geserveerd.

De prachtig aangelegde Chinese tuin is ook een fijne plek om aan het begin of eind van de dag even te ontspannen. De kamers van hotel Ling Bao zijn ook volledig gethematiseerd bijvoorbeeld met een bed in de vorm van een Chinese draak. Door de parketvloer en lichte details hebben de kamers een luxe uitstraling.

De kamers bieden plaats aan maximaal vier personen (een tweepersoonsbed en een stapelbed). Bij hotel Ling Bao kun je gratis parkeren. Naast een meerdaags bezoek aan pretpark Phantasialand behoort ook een dagje winkelen in de nabijgelegen steden Keulen en Bonn tot de mogelijkheden.

Phantasialand Hotel Ling Bao

Andere Phantasialand hotels

Phantasialand Hotel Ling Bao is niet het enige Phantasialand hotel. Je kunt ook bij Phantasialand overnachten in Phantasialand Hotel Matamba (themagebied Deep in Africa) en Phantasialand Hotel Charles Lindbergh (in themagebied Rookburgh). Ook deze twee Phantasialand themahotels liggen direct naast het pretpark.

Ga je voor goedkoop overnachten bij Phantasialand? Maak dan een keuze uit één van de vele hotels in de nabije of iets wijdere omgeving van Phantasialand. Blijf je in de nabij omgeving van Phantasialand overnachten dan kun je ook de leuke en gevarieerde omgeving ontdekken.