Phantasialand Wintertraum is in de wintermaanden november, december en januari geopend. De winteropenstelling is al jaren een groot succes door de gezellige en sfeervolle uitstraling van het pretpark. Je kunt ook kerst vieren in Phantasialand (enkel op 24 december gesloten). Tijdens de Wintertraum in Phantasialand zijn veel attracties van het pretpark gewoon geopend. Phantasialand heeft een behoorlijk aantal overdekte attracties, dus koud zul je het niet hebben! En anders ga je gewoon even ergens naar binnen voor een mooie show of een lekker winters hapje of drankje.

Phantasialand staat bekend om de vele shows en tijdens de Phantasialand Wintertraum is het aanbod extra uitgebreid met winterse shows. Uiteraard ontbreekt ook een kerst show in Phantasialand niet. Phantasialand is in de winter verder sfeervol verlicht en voorzien van allerlei winterse aankleding zoals kerstbomen en sneeuwpoppen. De attracties en de opvallende gebouwen in de verschillende themagebieden zien er met de verlichting nog mooier uit.... Lees meer

Phantasialand Wintertraum tickets

Phantasialand Wintertraum tickets

Entreekaarten Phantasialand Wintertraum met korting

Phantasialand Wintertraum arrangementen

Phantasialand arrangement

Overnachten bij Phantasialand inclusief tickets

Phantasialand Wintertraum arrangement

Ook in de winter zijn er verschillende aanbieders van een Phantasialand arrangement. Een Phantasialand Wintertraum arrangement in de winter of tijdens de kerst is vaak goedkoper dan verblijf en entree apart boeken. Je kunt in de winter of met kerst een verblijf bij Phantasialand boeken in een hotel in de omgeving of in één van de officiële luxe en sfeervolle Phantasialand hotels: Phantasialand Hotel Ling Bao, Charles Lindbergh of Phantasialand Hotel Matamba. Zo blijf je natuurlijk helemaal in de stemming! 

Hotel bij Phantasialand boeken

Wanneer je liever een los hotel bij Phantasialand boekt in plaats van een compleet Phantasialand Wintertraum arrangement dan zijn er ook verschillende aanbieders. Vergelijk de prijzen bij alle aanbieders om zo goedkoop te kunnen overnachten bij Phantasialand in de winter of tijdens de kerst. Wil je Phantasialand Wintertraum in de winter gewoon een dagje bezoeken of heb je wel een hotel maar geen volledig Phantasialand Wintertraum arrangement geboekt? Kijk dan bij bovenstaande aanbieders van Phantasialand tickets met korting of er een actuele aanbieding is.