Een busreis Phantasialand is een uitstekende manier om dit leuke Duitse pretpark te ontdekken. In Phantasialand zijn zoveel attracties en shows voor de hele familie dat je hier een geweldige dag zal beleven. Een Phantasialand busreis kan gereserveerd worden als dagtocht maar ook als compleet arrangement, inclusief overnachting in een hotel. Op deze manier kun je Phantasialand misschien wel twee dagen ontdekken. Er is tenslotte genoeg te doen om je hier twee dagen te vermaken.

In Nederland zijn er diverse opstapplaatsen van waaruit je met de bus binnen een paar uur Phantasialand kunt bereiken. Leun lekker achterover in de bus en kom zo uitgerust bij het pretpark aan. Phantasialand staat garant voor een volle dag pret voor jong en oud. Er is zelfs zoveel te beleven dat je hier gemakkelijk twee dagen kunt besteden. Er zijn spectaculaire achtbanen, waterbanen en shows. Maar ook voor kleinere kinderen zijn er voldoende attracties en is er animatie aanwezig. ... Lees meer

Vind hier de beste prijs

Phantasialand arrangement

Overnachten bij Phantasialand inclusief tickets

Met de bus naar Phantasialand 

Op geselecteerde dagen kun je bij bepaalde reisaanbieders gebruik maken van een Phantasialand busreis. Met een bus arrangement voor Phantasialand maak je optimaal gebruik van je tijd in het pretpark. De bus zet je voor de ingang af en met de inbegrepen vouchers voor het pretpark kun je direct doorlopen naar de kaartcontrole waarna de vele attracties op je wachten. Phantasialand beschikt over enkele unieke attracties en ook bijzondere shows. Door met de bus naar Phantasialand te reizen kom je uitgerust bij het park aan, klaar voor een dag vol actie. 

Bus arrangement Phantasialand

Door het uitgebreide attractie aanbod kun je je zeker twee dagen in Phantasialand vermaken. Er zijn diverse Phantasialand bus arrangementen beschikbaar, waarbij je één of twee dagen in een hotel nabij Phantasialand verblijft. Vergelijk goed de verschillende arrangementen: bij sommige zitten tickets voor maar liefst twee dagen Phantasialand inbegrepen! Je verblijft bij een Phantasialand bus arrangement in een comfortabel hotel in de omgeving van het pretpark. Je geniet 's ochtends van een lekker ontbijtbuffet en de bus brengt je dagelijks naar de ingang van het park en haalt je hier ook weer op. 

Ook in de winter, tijdens Phantasialand Wintertraum, wordt er op diverse dagen een Phantasialand busreis aangeboden. Geniet tijdens de winter openstelling van allerlei extra shows en natuurlijk een gezellige sfeer met lichtjes, kerstversiering en winterse lekkernijen. 

Busreis Phantasialand boeken

Een Phantasialand busreis boek je eenvoudig en snel online bij een aanbieder in bovenstaand overzicht. Je boekt rechtstreeks bij de reisaanbieder. Wij werken alleen met erkende en betrouwbare reisorganisaties, zodat je zeker weet dat je Phantasialand busreis goed geregeld is.

Ga je toch liever met eigen vervoer naar Phantasialand? Neem dan eens een kijkje op de pagina Phantasialand arrangement voor een overzicht van alle verschillende arrangementen. Je kunt ook met de trein naar Phantasialand. 

Boek je liever een los hotel? Kijk dan voor meer informatie op de pagina's Phantasialand hotels (officiele hotels) en Hotel bij Phantasialand voor de mogelijkheden. Uiteraard bestel je dan ook je Phantasialand tickets eenvoudig online. Online krijg je vaak korting op je Phantasialand tickets.