30-11-2015

Zoals vele pretparken is ook het Duitse pretpark Phantasialand deze winter geopend voor bezoekers. De winter openstelling van Phantasialand heet Phantasialand Wintertraum en staat garant voor een sfeervolle dag en avond vol extra’s zoals sprookjesachtige decoraties, speciale wintershows en een ijsbaan. Uiteraard zijn ook de meeste attracties in Phantasialand Wintertraum, met uitzondering van enkele waterattracties, gewoon geopend.

Phantasialand Wintertraum

Geniet van de sfeer met vele kerstkraampjes met winterse hapjes en drankjes. De grote avondshow met vuurwerk, genaamd The Magic Rose – Spirit of Light, zorgt voor een bijzondere afsluiting van je dag in Phantasialand. Phantasialand Wintertraum is nog geopend tot en met 17 januari 2016 (alleen gesloten op 24 december, 1 januari en 11-15 januari).

Phantasialand overnachten

Ook in de winter is er in Phantasialand genoeg te beleven voor een meerdaags verblijf. Overweeg eens een verblijf in de mooi gethematiseerde en populaire officiële Phantasialand hotels op loopafstand van het pretpark. Viersterren Phantasialand Hotel Ling Bao past qua sfeer helemaal bij het Chinese themagedeelte van het pretpark. Het driesterren Phantasialand Hotel Matamba ligt direct naast het Afrikaanse themagedeelte. Ook in de directe omgeving van het pretpark vind je diverse Hotels bij Phantasialand. Je combineert een bezoek aan Phantasialand Wintertraum in deze tijd van het jaar eenvoudig met de kerstmarkten in steden zoals Keulen en Bonn. Kijk ook eens op onze speciale pagina met aantrekkelijke Phantasialand arrangementen.

Phantasialand arrangement

Phantasialand arrangement

Overnachten bij Phantasialand inclusief tickets

Phantasialand tickets

Phantasialand Wintertraum tickets

Entreekaarten Phantasialand Wintertraum met korting

Phantasialand hotels

Phantasialand Hotel Ling Bao

Prachtig Chinees gethematiseerd Phantasialand hotel

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Meer informatie

Phantasialand Hotel Matamba

Phantasialand hotel met een Afrikaans thema

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Meer informatie