24-12-2019

Bezoek deze winter Phantasialand en maak gebruik van dit voordelige Phantasialand Wintertraum arrangement. Het arrangement is inclusief toegang tot Phantasialand Wintertraum, twee overnachtingen en twee maal een ontbijt in het familiehotel Jufa Hotel Jülich op een kleine 40 minuten rijden van Phantasialand. Dit Phantasialand Wintertraum arrangement is al te reserveren vanaf 115 euro per persoon.

Phantasialand Wintertraum arrangement

Een Phantasialand Wintertraum arrangement is altijd inclusief één dag toegang per persoon tot Phantasialand Wintertraum. Vaak ben je met een compleet arrangement ook nog eens een stuk voordeliger uit dan wanneer je alles los reserveert. Overnachten tijdens dit arrangement is in een driesterren familiehotel waarbij je iedere ochtend ook nog eens gebruik mag maken van het ontbijtbuffet. Op deze manier begin je je dagje in Phantasialand Wintertraum super goed.

Een Phantasialand Wintertraum arrangement, vanaf 115 euro per persoon, is te reserveren op diverse dagen in december en januari.

Hotel Jufa Jülich

Overnachten tijdens dit Phantasialand arrangement doe je in Hotel Jufa in het Duitse plaatsje Jülich. Hotel Jufa is een driesterren hotel dat uitermate geschikt is voor gezinnen. Het hotel ligt namelijk in het Brückenkopf Park waar je heerlijk kunt wandelen, kinderen lekker kunnen spelen of waar je een bezoek kunt brengen aan een kleine dierentuin. Phantasialand ligt op een kleine 40 minuten rijden van dit hotel.

Phantasialand Wintertraum

Phantasialand Wintertraum is meer dan het bezoeken waard. Het is één van de sfeervolste pretparken die je in de winter periode kunt bezoeken. Phantasialand is gedurende deze periode extra gezellig aangekleed. Door het park vind je ook nog eens veel eettentjes waar je heerlijk winterse snacks, drankjes of maaltijden kunt bestellen. Om de sfeer compleet te maken hoor je winterse muziek in het park en is er een grote schaatsbaan te vinden. Naast de leuke en spannende attracties staat Phantasialand Wintertraum ook bekend om de vele sfeervolle winterse shows. De meeste shows zijn binnen en dit is dus ideaal om even lekker op te warmen.

Wanneer het donker begint te worden gaan alle mooie lichtjes aan en worden gebouwen en attracties extra mooi uitgelicht. In de avond zijn er ook nog twee avondshows met dans, muziek, licht en zelfs vuurwerk. Deze shows zijn natuurlijk een prima afsluiting van een geweldige dag!

Vind hier de beste prijs

Phantasialand arrangement

Overnachten bij Phantasialand inclusief tickets