Op vrijdag 29 mei (het Pinksterweekend) opent ook het Duitse pretpark Phantasialand weer haar deuren. Inmiddels zijn Nederlandse toeristen ook weer van harte welkom in de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen. Voor een leuk uitje met de hele familie boek je dus nu een dagje Phantasialand en voor nog meer plezier blijf je er ook nog overnachten! Je dient voor Phantasialand wel online tickets (op datum) te reserveren in verband met de beperkte capaciteit.

Phantasialand tickets

Phantasialand ligt vlakbij het Duitse Keulen, in de deelstaat Noordrijn-Westfalen. De Duitse regering heeft recent bekend gemaakt dat Belgische en Nederlandse toeristen deze deelstaat weer in mogen. Alle Duitse hotels en vakantieparken nemen ook de 1,5 meter en andere richtlijnen in acht. Uiteraard gaat Phantasialand hier ook zorgvuldig mee om voor een veilig dagje uit. Om die reden moet je vooraf je tickets voor een bepaalde dag reserveren. Vol = vol, dus wees er in verband met de beperkte beschikbaarheid snel bij. Phantasialand tickets koop en reserveer je online.

Veel attracties

In Phantasialand vind je veel verschillende attracties, geschikt voor uiteenlopende leeftijden. Er zijn spannende achtbanen, maar ook kinderachtbanen en andere vrolijke kinderattracties. Het betreden van attracties en de looproute door het park kan door de coronavirus maatregelen anders dan anders zijn, maar een leuk dagje uit met het hele gezin is nog steeds gegarandeerd. Uiteraard is het de bedoeling dat iedereen zich aan de richtlijnen en adviezen van het Phantasialand personeel houdt.

Blijf slapen

Overnachten bij Phantasialand kan in de officiële Phantasialand hotels Ling Bao en Matamba. Beide Phantasialand hotels grenzen direct aan het pretpark, dus je loopt vanaf het ontbijt zo naar je favoriete attractie. Beide hotels zijn van alle gemakken voorzien en ook een leuke belevenis voor kinderen. Uiteraard vind je in de omgeving ook nog veel andere hotels bij Phantasialand. Zo kun je je pretpark bezoek combineren met bijvoorbeeld een dagje Keulen.

Phantasialand arrangement

Phantasialand arrangement

Overnachten bij Phantasialand inclusief tickets

Phantasialand tickets

Phantasialand tickets

Entreekaarten Phantasialand met korting

Phantasialand hotels

Phantasialand Hotel Ling Bao

Prachtig Chinees gethematiseerd Phantasialand hotel

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Meer informatie

Phantasialand Hotel Matamba

Phantasialand hotel met een Afrikaans thema

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Meer informatie