01-02-2022

Heb je altijd al eens in het Plopsa Hotel willen slapen in Plopsaland De Panne, omringd door alle bekende Studio 100 figuren? Boek dan een verblijf voor 30 maart 2022 en profiteer van maar liefst 20% korting. Bij een verblijf in het Plopsa Hotel is toegang tot pretpark Plopsaland en waterpark Plopsaqua inbegrepen.

Plopsa Hotel

Het Plopsa Hotel bij Plopsaland De Panne is een geweldige ervaring voor alle Studio 100 fans. In dit mooie nieuwe Plopsaland hotel verblijf je in een vrolijk theater thema. Het viersterren luxe Plopsaland hotel beschikt over een eigen restaurant en bar en ligt direct naast Plopsaland. Bij Plopsaland overnachten kan in dit hotel in theaterkamers, luxe suites en diverse themasuites van alle populaire Studio 100 figuren waaronder Maya de Bij, Mega Mindy, Kabouter Plop, K3, Bumba, Samson, Piet Piraat en Wickie de Viking. Ook grotere gezinnen kunnen hier terecht, want er zijn kamers die geschikt zijn voor maximaal zes personen.

Plopsa Hotel aanbieding

Op dit moment kun je profiteren van 20% Plopsa Hotel korting. Deze Plopsa Hotel aanbieding is geldig voor aankomsten tot en met 30 maart 2022. Een verblijf in het Plopsa Hotel is volledig verzorgd en inclusief een uitgebreid ontbijtbuffet, dinerbuffet en parkeren. Ook toegang tot pretpark Plopsaland en waterpark Plopsaqua is, op de dagen dat deze parken geopend zijn, inclusief. In de periode tot eind maart is Plopsaland geopend op woensdag, zaterdag, zondag en de hele week in de voorjaarsvakantie (28 februari tot en met 4 maart). Deze Plopsa Hotel aanbieding is dus een compleet Plopsaland arrangement inclusief overnachting, ontbijt, diner en entree.

Plopsaland en Plopsaqua

In Plopsaland vind je wel 50 attracties voor jong en oud, van speeltuinen tot spannende achtbanen. Bij koud of minder mooi weer kunnen kinderen lekker spelen in het overdekte Mayaland, vol speelelementen en kleine attracties. Echt even lekker opwarmen kan in het waterpark Plopsaqua met diverse glijbanen, een wildwaterbaan en een golfslagbad. Zowel pretpark Plopsaland als Plopsaqua bereik je in enkele minuten lopen vanuit het Plopsa Hotel. En heb je het even gezien in de twee parken? Ga dan lekker uitwaaien aan het strand, want Plopsaland De Panne ligt vlakbij de kust.

Plopsland tickets korting

Ben je alleen op zoek naar Plopsaland tickets? In februari en maart kun je maar liefst 35% korting op Plopsaland tickets krijgen als je ze online bestelt. Op deze manier bezoek je het pretpark extra voordelig.

Plopsa Hotel aanbieding

Plopsa Hotel

Officieel Plopsaland Hotel

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Meer informatie

Plopsaland tickets