01-02-2021

Plopsa Hotel korting die oploopt tot 5% is nu verkrijgbaar. De korting kan gebruikt worden voor de standaardkamers, maar ook voor de luxe suites. Wanneer je het Plopsa Hotel met korting reserveert krijg je ook nog gratis toegang tot Plopsaland de Panne en Waterpark Plopsaqua. Een overnachting in het Plopsa Hotel reserveer je als arrangement. Dit is inclusief een uitgebreid en heerlijk ontbijtbuffet en avondbuffet in Le Grand Buffet restaurant van het Plopsa Hotel.

Direct naar de Plopsa Hotel korting

Plopsa Hotel korting

De 5% Plopsa Hotel korting is een speciale Valentijnsactie en is te reserveren tot maandag 15 februari 2021. De korting krijg je wanneer je tijdens het reserveren de promotiecode VALENTIJN invoert. Je zal dan meteen 5% korting krijgen op je Plopsa Hotel reservering. Het is natuurlijk altijd mooi mee genomen wanneer je korting krijgt. Dit geld kun je dan eventueel weer uitgeven door een een leuk Plopsa souvenir te kopen in een winkeltje of koop er iets lekkers voor in het pretpark zoals een ijsje of wat drinken.

Plopsa Hotel

Het Plopsa Hotel is pas geopend. Alles is dus gloednieuw! Mooie frisse kamers die van alle hedendaagse gemakken zijn voorzien. Het Plopsa Hotel heeft naast standaard familiekamers voor maximaal zes personen ook nog themakamers van bekende Studio 100 karakters. Er zijn bijvoorbeeld kamers van K3, Bumba, Kabouter Plop, Maya de Bij en Wickie de Viking. In het Plopsa Hotel vind je ook nog een gezellige bar en een sfeervol restaurant. Wil je Plopsaland of Plopsaqua bezoeken dan hoef je maar het Plopsa Hotel uit te lopen en je staat in het pretpark. Ideaal om je dagje Plopsaland te starten. Wil je in de middag even uitrusten dan loop je zo naar je kamer.

Plopsaland de Panne

In Plopsaland de Panne vind je attracties voor jong en oud. Er staan leuke attracties voor kinderen maar ook spannende achtbanen. Alle attracties staan in teken van bekende Studio 100 figuren. Zo is er een groot deel met allerlei attracties van Samson en Marie, Wickie de Viking en Bumba. Bezoek ook de vele leuke souvenirwinkeltjes om het assortiment te bekijken van je favoriete Studio 100 figuur. Ook zijn er op verschillende momenten shows te zien in Plopsaland. Deze zijn zeker de moeite waard van het bezoeken.

Vind hier de beste prijs

Plopsa Hotel

Officieel Plopsaland Hotel

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Meer informatie