Heb je altijd al eens willen slapen in een echt Plopsa Hotel? Grijp dan nu je kans want het eerste officiele Plopsaland hotel in De Panne opent al op 14 december 2020! Je boekt een compleet Plopsaland arrangement inclusief overnachting, toegang tot Plopsaland en Plopsaqua, een diner en uitgebreid ontbijtbuffet. Er zijn verschillende kamerkeuzes, natuurlijk allemaal geheel in Plopsa/Studio 100 stijl!

Direct naar de beste Plopsaland aanbiedingen

Plopsa Hotel

Direct naast pretpark Plopsaland De Panne werd al enige tijd gebouwd aan een heus eigen Plopsaland hotel. Het hotel, met de naam Plopsa Hotel, opent op 14 december 2020 haar deuren voor bezoekers. Het hotel is uiteraard geheel in de kleurrijke Plopsa stijl en overal vind je de bekende Studio 100 karakters terug. Er zijn standaard kamers beschikbaar die van alle gemakken voorzien zijn en waar je allerlei leuke Studio 100 details en versiering vindt. Wil je je echt helemaal onderdompelen in de wereld van je favoriete Studio 100 figuur? Boek dan een themasuite, zoals de K3 suite, Mega Mindy Suite, Piet Piraat Suite, Bumba Suite, Maya de Bij Suite, Plop Suite, Wickie de Viking Suite en Samson & Marie Suite. De kamers in het Plopsa Hotel zijn geschikt voor vier, vijf of zes personen en daarmee dus ook geschikt voor grotere gezinnen.

Voordelen verblijf Plopsa Hotel

Als gast van het Plopsa Hotel profiteer je van allerlei voordelen. Zo heb je gedurende je hele verblijf toegang tot zowel Plopsaland De Panne als ook waterpark Plopsaqua. Check voor je boekt wel de openingstijden: om sommige dagen in het laagseizoen is enkel Mayaland Indoor geopend. Verder kun je gratis gebruik maken van de hotel parking. Je boekt in het Plopsa Hotel altijd een compleet Plopsaland arrangement, waarbij een luxe diner in het restaurant van het hotel ‘Le Grand Buffet’ en een ontbijtbuffet bij de prijs inbegrepen zijn. Verder beschikt het Plopsa Hotel nog over een gezellige bar en een groot en zonnig terras.

Vakantie bij Plopsaland

Plopsaland ligt in het gezellige plaatsje De Panne aan de Belgische kust. Deze ligging maakt Plopsaland zeker geschikt voor een korte vakantie. Je kunt je prima twee dagen vermaken met alle leuke attracties in Plopsaland en het grotendeels overdekte waterpark Plopsaqua. Wil je even wat anders dan sta je binnen enkele minuten rijden of fietsen bij het strand en de gezellige boulevard. Je kunt ook de andere Belgische kustplaatsjes in de omgeving gaan ontdekken.

Plopsaland arrangement

Plopsa Hotel

Officieel Plopsaland Hotel

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Meer informatie

Plopsaland arrangementen

Overnachten bij Plopsaland inclusief tickets

Plopsa Hotel aanbiedingen

Plopsa Hotel

Officieel Plopsaland Hotel

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Meer informatie