Plopsa Village, de officiële Plopsaland camping, is dit voorjaar geopend. Op de Plopsa Village camping kun je terecht met je eigen tent, caravan of camper op één van de ruime standplaatsen. Het grootste voordeel aan deze Plopsaland camping is dat hij direct naast pretpark Plopsaland De Panne ligt en vlak aan de Belgische kust. Een ideale bestemming dus voor een korte of langere (zomer)vakantie met het gezin.

Volledig gemoderniseerde camping

De camping bij Plopsaland bestond al langer, maar ging toen door het leven als Camping Westhoek. Plopsa Village is voor deze seizoensopening volledig gemoderniseerd. De ruime standplaatsen liggen nog steeds mooi in het groen, maar alle faciliteiten op de Plopsaland camping zijn nieuw of gemoderniseerd. Zo is er een nieuw receptiegebouw en een nieuwe speeltuin en is het sanitair gebouw vernieuwd. Zo kun je dus comfortabel, maar toch relatief goedkoop overnachten bij Plopsaland. Je moet wel je eigen caravan, camper of tent meebrengen, want Plopsa Village verhuurt (nog) geen accommodaties. In de toekomst zou het kunnen dat er wel vakantiehuisjes toegevoegd gaan worden.

Ligging bij Plopsaland

De camping Plopsa Village ligt pal naast Plopsaland De Panne. Je kunt dus eenvoudig een dagje een bezoek brengen aan dit leuke pretpark vol Studio 100 attracties en figuren. Er zijn attracties voor (hele) jonge kinderen te vinden, maar ook een aantal spannende achtbanen en andere attracties. Ook waterpark Plopsaqua ligt vlakbij. Hier kun je een dagje zwemmen en glijden. Plopsaqua is grotendeels overdekt en dus geschikt voor alle weersomstandigheden. De ligging aan de Belgische kust maakt Plopsa Village ook een goede uitvalsbasis voor uitstapjes in de omgeving, zoals een bezoek aan de gezellige kustplaatsen of het maken van een mooie strandwandeling.

Je kunt ervoor kiezen een dagticket te kopen voor Plopsaland en/of Plopsaqua. Wil je echter meerdere dagen tijdens je vakantie een bezoek brengen aan het park dan is een jaarabonnement ook al snel een voordelige optie. Met dit abonnement krijg je bovendien ook toegang tot andere Plopsaland parken, zoals Plopsa Coo in de Belgische Ardennen, Plopsa Holiday Park en Plopsa Indoor Coevorden in Drenthe. Leuk voor tijdens een volgende vakantie!

Overnachten bij Plopsaland De Panne

Bij Plopsaland De Panne vind je in de directe omgeving veel hotels, vakantieparken en campings. Zeker in het zomerseizoen zijn deze snel volgeboekt, dus wees er op tijd bij. Wil je liever niet kamperen bij Plopsa Village, maar ben je op zoek naar wat meer luxe: dan is het Plopsa Hotel misschien wel echt wat voor jou! In dit luxe en rijk gethematiseerde hotel vind je allerlei kamers geïnspireerd op diverse Studio 100 karakters. Ontbijt en diner zijn inclusief, evenals entree tot Plopsaland en Plopsaqua.

Vind hier de beste prijs

Plopsa Village

Plopsaland de Panne camping

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Meer informatie