28-06-2018

Op 7 juli worden de nieuwe themagebieden Port Laguna en Avalon in Toverland officieel geopend. Port Laguna is een mooi nieuw entreegebied en Avalon brengt diverse nieuwe attracties. De twee nieuwe themagedeelten maken Toverland echt een pretpark voor jong en oud.

Port Laguna

Het nieuwe entreegebied Port Laguna zorgt ervoor dat bezoekers meteen in Toverland sfeer komen. Het mooi gethematiseerde gebied met de opvallende vuurtoren Solaris biedt plaats aan diverse winkeltjes en horeca, waaronder een ijscafe aan de voet van de vuurtoren. Ook komen er verschillende spellen en speeltoestellen voor kinderen. Een betoverend onderdeel van Port Laguna zijn de vitrines en nisjes waarin magische taferelen verborgen zitten. Met een toverstaf kunnen bezoekers deze tot leven brengen.

Avalon

In Avalon, het tweede nieuwe themagebied dat tegelijk met Port Laguna opent, komen twee nieuwe attracties. De eerste is een grote achtbaan met de naam Fenix. Het is de eerste wing coaster van Nederland, gebouwd door B&M die onder andere ook de dive coaster Baron 1898 in De Efteling gebouwd heeft. De tweede attractie is een rustige boottocht geschikt voor het hele gezin. Met Merlin's Quest vaar je onder achtbaan Fenix door en kom je onderweg van alles tegen. Het verhaal achter deze attractie is een zoektocht naar de bron van eeuwig leven. Tot slot vind je in themagebied Avalon ook een nieuw restaurant.

Meerdaags verblijf Toveland

Met de nieuwe uitbreidingen is Toverland een steeds groter pretpark aan het worden. Wil je alles zien en beleven dan is een dag vaak niet meer genoeg. Zin in nog een extra dag Toverland? Blijf dan een nachtje slapen in een van de vele hotels of vakantieparken bij Toverland. In de toekomst moet het zelfs mogelijk zijn om in een echt Toverland hotel te overnachten.

Tickets

Toverland Halloween tickets

Entreekaarten Toverland Halloween met korting

Toverland tickets

Entreekaarten Toverland met korting

Hotels

Gasterie Lieve Hemel

Bed & Breakfast bij Toverland

Afstand tot het park:
Met de auto 05 - 10 minuten

Gr8 Hotel Sevenum

Hotel op slechts 5 minuten van Toverland

Afstand tot het park:
Met de auto 05 - 10 minuten

Meer informatie

Van der Valk Hotel Venlo

Van der Valk Hotel vlakbij Toverland

Afstand tot het park:
Met de auto 10 - 15 minuten

Meer informatie

Best Western Hotel Nobis Asten

Hotel op 15 minuten rijden van Toverland

Afstand tot het park:
Met de auto 15 - 20 minuten

Meer informatie

Parkhotel Horst

Hotel in het plaatsje Horst vlakbij Toverland

Afstand tot het park:
Met de auto 15 - 20 minuten

Bilderberg Hotel De Bovenste Molen

Mooi gelegen in een groene omgeving

Afstand tot het park:
Met de auto 20 - 25 minuten