05-01-2016

Het jubileum jaar waarin het Duitse pretpark Europa Park 40 jaar bestond is met een recordaantal bezoekers afgesloten. In 2015 ontving Europa Park maar liefst 5,5 miljoen bezoekers!

Grootste pretpark Duitsland

Europa Park is het grootste pretpark van Duitsland en wordt ook bij buitenlanders steeds bekender en geliefder. Europa Park ligt in het zuid Duitse plaatsje Rust te midden van de prachtige natuur van het Zwarte Woud en ook prima op de route naar zuidelijkere vakantiebestemmingen zoals Italië. In pretpark Europa Park maken bezoekers een reis door Europa, elk themagebied is gethematiseerd in de stijl van een ander Europees land.

Het attractie aanbod is met verschillende achtbanen, waterattracties, shows en kinderattracties zeer uitgebreid en divers.

Europa Park overnachten

Je hebt minimaal twee dagen de tijd nodig om alles te kunnen beleven en zien. Europa Park heeft goed ingespeeld op een meerdaags verblijf met de aanwezigheid van vijf officiële Europa Park Hotels. Een verblijf in deze luxe gethematiseerde hotels is een beleving op zich. In de omgeving vind je ook een groot aantal kleinschalige pensions en hotels bij Europa Park.

Europa Park arrangement

Vanuit Nederland rijd er ook met enige regelmaat een Europa Park busreis. Verder zijn er vele aanbieders van Europa Park arrangementen. De populariteit van de Europa Park Hotels is enorm. In 2015 was de bezettingsgraad van de officiële Europa Park Hotels een indrukwekkende 98%. Naar verwachting zal in 2018 een nieuw Europa Park Hotel openen en ook een Europa Park Waterpark.

Arrangementen

Europa Park arrangement

Overnachten bij Europa Park inclusief tickets

Tickets

Europa Park tickets

Europa Park entreekaarten met korting