12-03-2019

Het restaurant Ammolite dat te vinden is onder de grote vuurtoren van themahotel Bell Rock van Europa Park heeft voor de vijfde keer op rij twee Michellin-sterren ontvangen. Dit restaurant behoort samen met 47 andere tot de beste restaurants van Duitsland.

Restaurant Ammolite

Restaurant Ammolite - The Lighthouse Restaurant van Hotel Bell Rock opende in 2012 voor het eerst haar deuren. Het is een luxe en kleinschalig restaurant met slechts 36 zitplaatsen. Amper een jaar later werd het restaurant al onderscheiden met een Michelin-ster. In 2014 behaalde het restaurant een extra ster en sinds dat jaar behaalt restaurant Ammolite ieder jaar twee Michelin-sterren.

Europa Park

Europa Park staat naast het grote aanbod van attracties en shows ook bekend om zijn luxe hotels en de diversiteit qua horecagelegenheden in en bij het pretpark. Zo vind je bij de diverse Europa Park hotels luxe restaurants wisselend van tafelbediening tot aan buffetvorm. Ook in het pretpark vind je diverse restaurants waarvan het restaurant Food Loop wel een heel bijzondere is. Hier ontvang je je gerechten en drankjes niet van een ober of serveerster, maar via een soort achtbaan constructie waarbij de gerechten vanzelf op je tafel belanden.

Hotel

Europa Park Hotel Bell Rock

Hotel dat is geïnspireerd op de Verenigde Staten en New England

Afstand tot het park:
Te voet 05 - 10 minuten

Meer informatie

Arrangementen

Europa Park arrangement

Overnachten bij Europa Park inclusief tickets

Busreis

Busreis Europa Park

Comfortabel met de bus naar Europa Park

Tickets

Europa Park tickets

Europa Park entreekaarten met korting