Deze zomer is het weer tijd voor Summer Feelings in Toverland. Tijdens Summer Feelings (van 17 juli tot en met 5 september) is Toverland dagelijks tot 21.00 uur geopend en zijn er allerlei leuke zomerse extra’s. Toverland bestaat dit jaar ook nog eens 20 jaar, waardoor het park extra feestelijk is. Blijven slapen kan als je wilt op de pop-up Toverland camping.

Toverland Summer Feelings

Bezoek je Toverland in de Summer Feelings periode dan kun je een lekker lange dag genieten van alle attracties, want Toverland is dan van 10.00 uur ’s ochtends tot 21.00 uur ’s avonds geopend. En dat bijna de hele zomer lang, want Summer Feelings in Toverland duurt van 17 juli tot en met 5 september. Deze zomer zijn in Toverland twee extra shows te zien in het entreegebied Port Laguna, waaronder opnieuw de spectaculaire duikshow van vorig jaar. Ook kun je tijdens je dagje weg genieten van allerlei zomerse hapjes en drankjes.

Korting Toverland tickets

Toverland tickets koop je eenvoudig online, waar het soms ook mogelijk is om Toverland tickets met korting te krijgen. Als je enkele dagen van tevoren boekt krijg je bijvoorbeeld meer korting op je Toverland tickets dan last-minute. Deze zomer is er een speciaal avondticket beschikbaar, genaamd het siësta-ticket. Met een Toverland avondticket heb je tegen een lager tarief van 16.00 uur tot 21.00 uur toegang tot het pretpark.

Overnachten bij Toverland

Natuurlijk kun je van je bezoek ook een korte Toverland vakantie maken door te blijven overnachten. Overnachten bij Toverland kan op verschillende manieren. Het leukst is misschien wel de nieuwe Toverland camping. Op deze pop-up camping kun je terecht met je eigen caravan, vouwwagen of tent, maar je kunt er ook een volledig ingerichte tent huren. Bij je verblijf op de camping van Toverland is toegang tot het pretpark inbegrepen op alle dagen van je verblijf. Zo kun je dus goedkoop meerdere dagen Toverland bezoeken.

Toverland tickets

Toverland tickets

Entreekaarten Toverland met korting

Toverland arrangement

Toverland arrangement

Overnachten bij Toverland inclusief tickets