21-02-2022

De Toverland camping is weer te reserveren! Dit jaar kun je bij Toverland overnachten op de speciale Toverland camping van 16 april tot en met 4 september. Bij Toverland overnachten op de Toverland camping is altijd inclusief onbeperkt gratis toegang tot Toverland. Heb je een Toverland abonnement? Dan zijn er goedkopere Toverland arrangementen te reserveren op de Toverland camping.

Toverland Camping

De Toverland Camping is er alweer sinds enkele jaren. Het is ieder jaar weer een enorm succes en ook dit jaar staan er weer 100 ingerichte ToverTenten en staanplaatsen klaar waar je heerlijk kunt overnachten. Natuurlijk is de Toverland camping voorzien van alle gemakken zoals elektriciteitspunten en is er een centraal punt voor alle sanitaire voorzieningen. De Toverland camping ligt direct naast het pretpark dus je loopt zo makkelijk vanuit de camping het pretpark in en uit.

Bij het reserveren van een ToverTent of een staanplaats ontvang je gratis toegang tot het pretpark. Een ontbijt, dat bestaat uit een box vol met lekkers, kun je los bijboeken.

Activiteiten op de Toverland Camping

Dit jaar zijn er extra activiteiten te beleven op de Toverland camping. Deze zijn exclusief voor verblijfsgasten en vinden vaak buiten openingstijd van het pretpark plaats. Zo kun je je dag extra sportief beginnen door mee te doen met de ochtendgymnastiek met Toos Toverhoed. In de Tovertuin zijn verder nog een aantal speeltoestellen en speciaal ingerichte sportvelden te vinden. Verder zijn er voor kinderen nog andere leuke activiteiten zoals een disco en een bingo.

Wat verder nog heel speciaal is is dat je als gast van de Toverland camping optioneel kunt kiezen voor een klim op de houten achtbaan Troy. Je kunt dan onder begeleiding naar de top van deze 35 meter hoge achtbaan klimmen. Genoeg reden dus weer om een verblijf op de Toverland camping te reserveren.

Toverland camping

Toverland Summer Camp

Toverland Camping

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Hotels bij Toverland

Gasterie Lieve Hemel

Bed & Breakfast bij Toverland

Afstand tot het park:
Met de auto 05 - 10 minuten

Gr8 Hotel Sevenum

Hotel op slechts 5 minuten van Toverland

Afstand tot het park:
Met de auto 05 - 10 minuten

Meer informatie

Van der Valk Hotel Venlo

Van der Valk Hotel vlakbij Toverland

Afstand tot het park:
Met de auto 10 - 15 minuten

Meer informatie

Best Western Hotel Nobis Asten

Hotel op 15 minuten rijden van Toverland

Afstand tot het park:
Met de auto 15 - 20 minuten

Meer informatie

Parkhotel Horst

Hotel in het plaatsje Horst vlakbij Toverland

Afstand tot het park:
Met de auto 15 - 20 minuten

Bilderberg Hotel De Bovenste Molen

Mooi gelegen in een groene omgeving

Afstand tot het park:
Met de auto 20 - 25 minuten

Toverland tickets

Toverland tickets

Entreekaarten Toverland met korting