24-09-2021

Toverland Halloween is dit jaar weer terug! Je kiest zelf voor de Halloween Days met familievriendelijke en dus niet te enge shows en activiteiten of voor de Halloween Nights, met echte scare zones en enge spookhuizen. Toverland Halloween vindt dit jaar plaats op diverse data in oktober en november.

Toverland Halloween Days

Halloween in Toverland hoeft niet super eng te zijn, maar gewoon leuk spannend. Voor jonge kinderen (adviesleeftijd onder 12 jaar) zijn de Toverland Halloween Days een perfecte kennismaking met Halloween. Toverland is rijkelijk versierd met onder andere duizenden pompoenen en je kunt griezelen bij twee verschillende spannende shows en met vier bijzondere Halloween belevenissen zoals een pompoendoolhof en een ontdekkingstocht door Dr. Fool’s Mansion.

De Toverland Halloween Days vinden plaats op 9-10 oktober, 16 t/m 31 oktober en 6-7 november. Uiteraard zijn alle Toverland attracties die dag ook gewoon geopend.

Toverland Halloween Nights

De Halloween Nights in Toverland zijn angstaanjagend spannend en daarmee vooral geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar en volwassenen. Tijdens de Toverland Halloween Nights zijn er verspreid over het park vijf verschillende scare zones waar scare actors de bezoekers de stuipen op het lijf jagen. Ook zijn er vijf verschillende ‘Haunted Experiences’ zoals spookhuizen, een behekst bos en een labyrint. De Toverland Halloween Nights vinden plaats op 9, 16, 21 t/m 24, 26 t/m 31 oktober en 6 november van 19.00 tot 23.00 uur. Uiteraard zijn ook alle attracties gewoon geopend en het is extra leuk om die eens in het donker te kunnen beleven. De avond wordt afgesloten met een spannende vuurwerkshow.

Fear Pass

De scare zones zijn gratis toegankelijk tijdens de Toverland Halloween Nights, maar voor de Haunted Experiences dien je bij te betalen. Wil je niets missen? Bestel dan de Fear Pass: hiermee krijg je toegang tot alle Haunted Experiences (zonder tijdslot reservering; deze heb je wel nodig als je losse Haunted Experiences koopt) en ook tot het Halloween dinerbuffet Trick or Eat. Het dinerbuffet kun je ook los boeken.

Toverland tickets

Toverland Halloween tickets

Entreekaarten Toverland Halloween met korting