06-10-2023

Vanaf zaterdag 7 oktober start Toverland weer met de Halloween Nights! Als de avond valt, verandert Toverland in een spookachtige omgeving met dit jaar maar liefst zes huiveringwekkende Haunted Experiences en vijf spannende Scare Zones. Naast deze extra Halloweenbelevenissen kun je natuurlijk ook nog alle attracties bezoeken die tijdens Toverland Halloween Nights gewoon geopend zijn.

Toverland Halloween Nights

Toverland Halloween Nights starten in de avond om 18:15 uur met een indrukwekkende parade in het Port Laguna gebied van het attractiepark. Vanuit hier gaan alle griezels naar hun eigen zones waar je ze opnieuw kunt tegenkomen. Toverland Halloween Nights sluit je in de avond af met een gigantische vuurwerkshow. Deze show is ook te vinden in Port Laguna en start om 22.45 uur. Tijdens de Halloween Nights is Toverland geopend van 10:00 tot 23:00 uur.

Ben je van plan om een bezoek te brengen aan de Toverland Halloween Nights dan hanteert Toverland een adviesleeftijd van 12 jaar of ouder. De Toverland Halloween Nights vinden dit jaar plaats op 7 oktober, 14 t/m 16 oktober, 18 t/m 22 oktober, 27 t/m 29 oktober en op 4 november. Breng tijdens deze avonden een bezoek aan de Haunted Experiences en de Scare Zones en beleef een top Halloweenavond.

Nieuw dit jaar: "Now You're Mine"

Tijdens deze Toverland Halloween Nights editie is er een nieuwe Haunted Experience met de naam "Now You're Mine". In dit spookhuis breng je een bezoek aan Mijnbouwmuseum Sevenum en aanschouw je een tentoonstelling over de tijd waarin goud werd gewonnen. In de mijngangen die bij het museum liggen, moet je zijn als je van griezelen houdt. Naast deze nieuwe belevenis kun je ook een bezoek brengen aan de andere spookhuizen, waaronder The Witches Forest, Maison de la Magie, Trapped en The Dollhouse.

Dit jaar is de Scare Zone Cirque vernieuwd. Samen met een circusdirecteur maak je kennis met verschillende enge en gestoorde artiesten. Scare Zone Cirque is te vinden op de locatie waar vroeger de hoofdingang van Toverland te vinden was. Daarnaast zijn de zones Morgana’s Frozen Knights, Fiesta de los Muertos, Shadows of the Sea en DesTroy succesvolle gebieden uit andere jaren die ook dit jaar weer terugkeren.

Halloween specials

Toverland zorgt ook altijd tijdens de Halloween Nights voor Halloween specials in de horeca. Zo zijn er speciale Nightmare Nacho's en een Halloweenvariant op het Magical Beer biertje: de Scary Pumpkin IPA. Doordat Toverland Halloween Nights een populair evenement is, zal het ook vaak druk zijn in het pretpark. Om te zorgen dat er voldoende eten en drinken besteld kan worden, zijn er door het gehele park diverse extra stands en foodtrucks waar je eten kunt bestellen.

Ook qua souvenirs zijn er een aantal nieuwe dingen te koop in de speciale Halloweenshop in het Land van Toos. Denk hierbij aan speciale Halloween hoodies, pins of bandjes voor om je arm.

Toverland Halloween voor gezinnen

Tijdens de Halloweenperiode kunnen gezinnen met kinderen ook zeker een bezoek brengen aan het attractiepark. In deze periode zijn er de Halloween Days waarop je kunt genieten van diverse Halloweenversieringen in het pretpark. Zo liggen er verspreid door Toverland ruim 40.000 pompoenen en sommige zelfs in speciale creaties. Verder zijn er ook nog een aantal leuke en griezelige shows die je kunt bezoeken.

Tijdens de Halloween Days kun je de nieuwe Halloweenbeleving Magic Forest bezoeken. Verder is een bezoek aan het spannende doolhof van Toverland tijdens deze dagen ook een echte aanrader.

Toverland tickets

Toverland Halloween tickets

Entreekaarten Toverland Halloween met korting

Hotels bij Toverland

Gasterie Lieve Hemel

Bed & Breakfast bij Toverland

Afstand tot het park:
Met de auto 05 - 10 minuten

Gr8 Hotel Sevenum

Hotel op slechts 5 minuten van Toverland

Afstand tot het park:
Met de auto 05 - 10 minuten

Meer informatie

Van der Valk Hotel Venlo

Van der Valk Hotel vlakbij Toverland

Afstand tot het park:
Met de auto 10 - 15 minuten

Meer informatie

Best Western Hotel Nobis Asten

Hotel op 15 minuten rijden van Toverland

Afstand tot het park:
Met de auto 15 - 20 minuten

Meer informatie

Parkhotel Horst

Hotel in het plaatsje Horst vlakbij Toverland

Afstand tot het park:
Met de auto 15 - 20 minuten

Bilderberg Hotel De Bovenste Molen

Mooi gelegen in een groene omgeving

Afstand tot het park:
Met de auto 20 - 25 minuten