Toverland presenteert dit jaar het evenement Summer Feelings. Vanaf 11 juli tot en met 23 augustus is Toverland dagelijks geopend van 10.00 uur tot 21.00 uur. Summer Feelings vervangt hierdoor de Toverland Midzomeravonden waarmee het pretpark op een aantal dagen in de zomer tot 23.00 uur geopend bleef.

Zomers entertainment

Tijdens de Toverland Summer Feelings zijn er in het entreegebied Port Laguna diverse shows te zien. Deze shows zijn geschikt voor jong en oud! Voor de kinderen is er een show met de karakters Toos en Morrel en voor oudere kinderen en volwassenen is er weer een spectaculaire duikshow te zien. Het hoogtepunt van deze show is een duik van een hoogte van maar liefst 25 meter!

Toverland tickets reserveren

Vanwege de corona voorschriften en dus de beperkte capaciteit dien je je dagje Toverland vooraf te reserveren. Je kunt tijdens het Summer Feelings evenement Toverland tickets bestellen voor een hele dag, maar ook tickets waarbij je vanaf 16.00 uur toegang hebt tot het park. Natuurlijk krijg je op deze speciale Toverland tickets korting!

Ben je op zoek naar alle aanbieders met korting op een dagje Toverland? Bekijk dan eens het aanbod hieronder en begin je dagje Toverland meteen al extra voordelig.

Tickets

Toverland

Tickets Toverland

Entreekaarten Toverland met korting
  • Eigen vervoer
  • Incl. tickets

Arrangementen

Toverland

Toverland arrangement

Overnachten bij Toverland inclusief tickets
  • Eigen vervoer
  • Incl. tickets
  • Incl. overnachting