16-09-2019

Verblijf bij Plopsaland en ontvang bij je reservering 10% extra korting. In samenwerking met de website van Holiday Suites kunnen wij nu een mooie extra korting aanbieden op een verblijf in een accommodatie vlakbij Plopsaland de Panne. Wil je 10% extra korting ontvangen gebruik dan de volgende code bij het afronden van je reservering: HS10PRETPARKREIZEN

Compleet Plopsaland arrangement

Een Plopsaland arrangement met overnachtingen en entreekaarten voor Plopsaland is te reserveren via de website van Holiday Suites. Aangezien je nu ook nog eens 10% extra korting krijgt bij een reservering is dit nu zeker een aantrekkelijke optie. Een Plopsaland arrangement is ook een leuk idee wanneer je naast het pretpark van Plopsaland ook nog het waterpark Plopsaqua en de Belgische kust wilt bezoeken.

Halloween in Plopsaland

Plopsaland is een leuke bestemming voor een korte vakantie in de herfst. Zeker ook omdat het pretpark dan speciaal is aangekleed voor Halloween. Op diverse dagen in oktober en november organiseert het pretpark ook nog de spectaculaire Halloween Scare Nights. De attracties zijn op deze avonden geopend tot 22.00 uur en door het park vind je divese Scare Zones die gratis te bezoeken zijn.

Vind hier de beste prijs

Plopsaland arrangementen

Overnachten bij Plopsaland inclusief tickets