18-02-2020

Altijd al eens naar het bekende Vuurwerkfestival in Disneyland Parijs gewild? Boek dan nu vast dit 3-daags Disneyland Parijs arrangement, zodat jij er in november zeker bij bent! Bij dit arrangement is een verblijf in een Disneyland Hotel naar keuze en drie dagen onbeperkt entree tot beide pretparken inbegrepen. Je kunt kiezen voor een arrangement op basis van eigen vervoer of per bus of trein.

Direct naar de Vuurwerkfestival Disney 2020 aanbieding

Disney’s Magische Vuurwerkfestival

Elk jaar in november kun je weer genieten van Disney’s Magische Vuurwerkfestival in Disneyland Parijs. Op slechts enkele avonden vindt een spectaculaire vuurwerkshow plaats boven Lake Disney vol muziek en special effects. Bij gebruik van dit arrangement is dat op de tweede avond van je verblijf. Dit geeft je de gelegenheid om de eerste avond bijvoorbeeld het uitgaansgebied Disney Village te gaan ontdekken. En uiteraard kun je overdag plezier maken in de twee pretparken. Met diverse attracties, shows en parades is er voor jong en oud altijd van alles te beleven. Het vuurwerkfestval Disney 2020 vindt plaats op 4, 6 en 9 november.

Disney Arrangement naar keuze

Wanneer je nu alvast je Disneyland Parijs Vuurwerk festival arrangement boekt heb je nog volop keuze uit alle mogelijke arrangementen. Je kunt een arrangement boeken op basis van eigen vervoer, maar ook gebruik maken van een trein- of busreis Disneyland Parijs. Ook qua hotels kun je zelf kiezen wat bij je wensen en budget past. Verblijf bijvoorbeeld in een gezellige blokhut in het bos op Disney’s Davy Crockett Ranch, geniet van de sfeer in Hotel Newport Bay Club of verblijf in luxe in het Disneyland Hotel direct naast de ingang van het park. Ook de budget Disney hotels Santa Fe en Cheyenne zijn een mogelijkheid.

Vind hier de beste prijs

Disneyland Parijs arrangement

Disney arrangement inclusief tickets en overnachting

Busreis Disneyland Parijs

Diverse Disney busreizen inclusief vervoer, tickets en overnachting