18-06-2019

Maak nu gebruik van deze aanbieding van Vakantiepark Walibi Village voor slechts 375 euro per verblijf. Het verblijf is inclusief tickets en voor twee of drie nachten in een 4- of 7 persoons huisje. Het mooie van Vakantiepark Walibi Village is dat het op loopafstand van het pretpark ligt, zodat je tijdens een dagje Walibi Holland ook makkelijk op en neer kunt wandelen. Reserveer deze aanbieding snel, want deze is namelijk tijdelijk.

Tijdelijke aanbieding

De aanbieding van 375 euro per verblijf is een tijdelijke, wees er dus snel bij wanneer je hier gebruik van wilt maken. De aanbieding is nog tot en met 2 juli 2019 te reserveren. De aanbieding is geldig voor diverse data in juni, juli en augustus. 

Spannende achtbanen

Walibi Holland staat bekend om zijn spannende attracties. In het pretpark vind je veel verschillende achtbanen voor echte durfals. Zo vind je hier Goliath wat de hoogste en snelste achtbaan van Nederland is. Op 1 juli opent Walibi Holland met Untamed een unieke achtbaan met diverse inversies en hoge snelheden.

Ontspannen

Heb je op je dagje Walibi Holland even genoeg van alle spannende attracties dan kun je op Walibi Village even lekker gaan ontspannen in het overdekte zwembad. In het zwembad is ook een kindergedeelte waar kinderen lekker kunnen spelen in het water. Een andere optie is om even te gaan uitrusten in je vakantiehuisje zodat je daarna weer klaar bent om het pretpark verder te ontdekken.

Vind hier de beste prijs

Vakantiepark Walibi Village

Het vakantiepark van Walibi direct naast het pretpark

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Meer informatie

Walibi Holland arrangement

Overnachten bij Walibi Holland inclusief tickets