Walibi Fright Nights is enorm populair en misschien is Walibi Holland zelfs wel het mooiste en beste aangeklede pretpark in Nederland tijdens Halloween. Doordat Walibi Holland al sinds 2000 Halloween organiseert is het niveau van de diverse extra loop spookhuizen en scare zones zeer hoog en dus erg angstaanjagend. Naast deze extra loop spookhuizen vind je door het park heen ook diverse acteurs en optredens en kun je natuurlijk alle attracties bezoeken terwijl het donker is. In de maand oktober zijn er verschillende avonden waarop je 's avonds vanaf een bepaalde tijd Walibi Holland kunt bezoeken. Je hebt hier speciale tickets voor nodig. Deze avonden, ook wel de Walibi Halloween Fright Nights genaamd, worden zo goed bezocht dat de tickets vaak snel zijn uitverkocht.

Met de Halloween Fright Nights richt Walibi zich specifiek op jongeren en andere mensen die graag willen griezelen. Durf jij het aan? Na de Halloween Fright Nights kun je blijven slapen in een hotel bij Walibi Holland of bijvoorbeeld in het naastgelegen vakantiepark Walibi Village. ... Lees meer

Walibi Holland Halloween tickets

Walibi Holland Halloween tickets

Entreekaarten Fright Nights met korting

Walibi Halloween tickets bestellen

Wil je de Walibi Holland Halloween Fright Nights met korting bezoeken? Probeer dan eens om goedkope tickets voor deze speciale Halloween avonden via bovenstaande aanbieders te bestellen. De Halloween Fright Nights van Walibi zijn razend populair! De Halloween avonden van Walibi Holland vinden plaats in oktober, maar vaak begint de verkoop van de tickets al in augustus. Wees er dan snel bij, omdat de Walibi Halloween tickets snel uitverkocht kunnen zijn. De meeste gewone entree tickets zijn niet geldig tijdens de Halloween Fright Nights, bekijk dus goed de voorwaarden van het ticket dat je koopt. Meestal heb je een speciaal Halloween Fright Nights ticket nodig. 

Halloween Fright Nights - Extra attracties

Tijdens de Halloween Fright Nights zijn vele Walibi Holland attracties gewoon geopend. Hoe leuk is het om die een keer in het donker te bezoeken! Wanneer je door het park loopt kun je in de verschillende scare zones opgeschrikt worden door eng verklede acteurs die een levensechte en zeer enge beleving neer zetten. Uiteraard wil je tijdens de Walibi Halloween avond ook de verschillende extra loop spookhuizen bezoeken, waar je pas echt de stuipen op het lijf gejaagd wordt. Voor sommige van deze extra loop spookhuizen heb je nog aparte tickets nodig hebt. Let dus goed op bij het bestellen van je Walibi Holland Halloween tickets welke spookhuizen wel of niet inbegrepen zijn.

Wij plaatsen alleen aanbiedingen en kortingen van erkende online ticket verkopers. Op deze manier bestel je altijd veilig en vertrouwd je Walibi Halloween Fright tickets.

Overnachten Walibi Fright Nights

Wil je na je bezoek aan de Walibi Holland Fright Nights overnachten in de omgeving van Walibi Holland neem dan eens een kijkje op onze pagina met hotels bij Walibi Holland. Het is na een spannend avondje griezelen tijdens de Halloween avond in Walibi Holland fijn overnachten in een hotel in de omgeving. Je hoeft dan niet meer laat in de avond nog ver naar huis terug te rijden, maar kunt meteen lekker uitrusten in je hotel.

Wil je helemaal in Walibi sferen blijven dan is een overnachting in het naastgelegen Walibi Village echt iets voor jou. Vanaf het pretpark is het slechts enkele minuten lopen naar je vakantiehuisje, zodat je snel aan je nachtrust kunt beginnen. Het Walibi vakantiepark is uiteraard in deze periode van de Walibi Halloween Frights Nights snel vol geboekt. Verzeker je vandaag nog van een leuk vakantiehuisje. Op onze pagina van Walibi Village vind je meer informatie.

In de omgeving van het pretpark vind je bovendien ook nog veel verschillende andere vakantieparken. Op de pagina Vakantiepark bij Walibi Holland staan diverse vakantieparken van bijvoorbeeld Center Parcs, Landal en Roompot op een rij die allemaal binnen een straal van ongeveer een half uur rijden van het pretpark liggen.