Als je een dagje Walibi Holland gaat bezoeken kun je van tevoren online Walibi Holland tickets met korting bestellen. Er zijn een aantal aanbieders (afhankelijk van het seizoen) waar je meteen korting op Walibi Holland tickets krijgt. Na het bestellen van deze goedkope Walibi Holland entreekaarten kun je deze thuis printen en hiermee bij Walibi Holland direct naar de kaartcontrole door lopen. Dit scheelt natuurlijk tijd omdat je niet bij de kassa van Walibi Holland in de rij hoeft. Een aanrader is om eens een kijkje te nemen op de website van Vakantieveilingen.nl. Hier worden zeer regelmatig Walibi Holland tickets met korting aangeboden voor twee personen. Je kunt bij deze veiling zelf bepalen hoeveel je maximaal voor je Walibi Holland tickets wilt betalen aangezien je iedere keer met kleine bedragen tegen andere mensen opbiedt. Met een beetje geluk bezoek je het park zo wel heel goedkoop!

Tickets Walibi Holland reserveren

Voor speciale evenementen, zoals de Walibi Halloween Fright Nights in Walibi Holland zijn soms speciale tickets te koop of heeft Walibi Holland een speciale aanbieding. Blijven slapen kan in een vakantiepark bij Walibi Holland of een vakantiepark bij Walibi Holland. ... Lees meer

Tickets

Korting
Walibi Holland

Tickets Walibi Holland

Entreekaarten Walibi Holland met korting
  • Eigen vervoer
  • Incl. tickets

Verschillende soorten tickets

Voor het bezoeken van Walibi Holland zijn verschillende soorten tickets te koop. Het meest flexibel ben je met een ticket zonder datum dat het hele seizoen lang geldig is. Je kunt dan zelf beslissen wanneer je wilt gaan en dit bijvoorbeeld af laten hangen van de weersomstandigheden. Wanneer je echter online tickets voor een bepaalde datum boekt ben je vaak een stuk goedkoper uit, omdat je dan per persoon al gauw enkele euro's korting krijgt. Walibi Holland werkt met varierende ticket prijzen: doordeweeks is bijvoorbeeld meestal goedkoper dan weekenddagen of vakanties. Op die dagen is het uiteraard meestal ook minder druk, dus als het lukt overweeg dan zeker om Walibi Holland op een doordeweekse dag te bezoeken. 

Speciale Walibi tickets

Walibi Holland biedt ook diverse speciale tickets aan, zoals een family pas. Dit is een ticket voor de hele familie en goedkoper dan wanneer ieder lid een eigen ticket zou kopen. Deze tickets bieden soms nog extra voordelen, zoals korting in het park op eten, drinken en souvenirs of een extra vroegboek korting als je ze ruim voor het moment van je bezoek boekt. 

Bekijk goed de voorwaarden van het ticket van je keuze. Moet je op een bepaalde dag komen en is je ticket ook geldig tijdens speciale evenementen zoals de bekende Walibi Halloween Fright Nights? Tijdens de Halloween Fright Nights is Walibi langer (tot 's avonds laat) geopend, waardoor je vaak een speciaal ticket nodig hebt. 

Online tickets kopen voor Walibi Holland

Afhankelijk van het seizoen zijn er verschillende aanbieders van online Walibi Holland tickets. Online krijg je vaak korting op tickets en bovendien zorgt het ervoor dat je niet meer bij de kassa in de rij hoeft bij het pretpark. Je kunt meteen doorlopen naar de kaartcontrole met je thuis geprinte tickets, waardoor je sneller bij je eerste attractie van de dag staat. In het overzicht hierboven vind je de verschillende aanbieders. Vakantieveilingen is een goede manier om met een beetje geluk echt goedkope Walibi tickets te bemachtingen. 

Wil je een nachtje blijven slapen na je bezoek aan Walibi? Bekijk dan op deze website ook eens de mogelijkheden voor een hotel bij Walibi Holland of een vakantiepark bij Walibi Holland. Als je kiest voor een Walibi Holland arrangement op het bijbehorende vakantiepark Walibi Village dan zijn entree tickets al inclusief!