Bij een Walibi Holland arrangement blijf je overnachten in de directe omgeving van het pretpark en krijg je tijdens je verblijf ook nog onbeperkt toegang tot Walibi Holland. De meeste aanbieders bieden een Walibi arrangement met overnachting aan op het vakantiepark Walibi Village dat direct naast het pretpark ligt. Afhankelijk van het seizoen zijn er soms ook een paar aanbieders die een Walibi Holland arrangement aanbieden waarbij je verblijft in een hotel bij Walibi Holland. Alle arrangementen zijn op basis van eigen vervoer en altijd inclusief tickets voor het pretpark.

Walibi Holland is een pretpark met veel spannende attracties voor jong en oud. Walibi Holland staat vooral bekend om de vele achtbanen en de Walibi Halloween Fright Nights. Geniet van de rust en ruimte die een arrangement je biedt: 's avonds niet meer helemaal naar huis rijden en misschien nog wel een duik in het zwembad nemen! Wil je meer keuze qua accommodatie? Bekijk dan alle mogelijkheden voor een hotel bij Walibi Holland of een vakantiepark bij Walibi Holland op de betreffende pagina's. Ook jeWalibi Holland tickets kun je alvast online bestellen. ... Lees meer

Vind hier de beste prijs

Walibi Holland arrangement

Overnachten bij Walibi Holland inclusief tickets

Walibi arrangement

Wanneer je een arrangement voor Walibi Holland boekt is de kans groot dat je verblijft in een vakantiehuisje op vakantiepark Walibi Village. Dit vakantiepark hoort bij Walibi Holland en ligt dan ook op korte loopafstand van het pretpark. Bij een Walibi Village arrangement is entree voor Walibi Holland bij de prijs van je verblijf inbegrepen. Dit geldt voor elke dag van je verblijf, dus ook je aankomst- en vertrekdag! Dat is nog eens extra lang en voordelig genieten van alle spannende attracties in Walibi Holland! Op dagen dat Walibi Holland tot laat 's avonds geopend is, bijvoorbeeld in de zomer of tijdens de Walibi Halloween Fright Nights, is het helemaal fijn dat je binnen enkele minuten weer bij je huisje bent om lekker uit te rusten. 

Arrangement Walibi Village

Uiteraard kun je ook gebruik maken van alle faciliteiten van vakantiepark Walibi Village, waaronder een overdekt zwembad met peuterbad, een speeltuin en een restaurant waar je lekker uit eten kunt. Maar in de vakantiehuisjes zijn natuurlijk ook alle benodigdheden aanwezig om zelf een maaltijd te bereiden. Op Walibi Village vind je vakantiehuisjes in diverse luxeniveaus. De zeer eenvoudig ingerichte huisjes bieden een mogelijkheid om goedkoop bij Walibi Holland te overnachten. Er zijn echter ook moderne en luxe huisjes. Alle accommodaties liggen in een groene omgeving. Er zijn vakantiehuisjes voor twee tot en met acht personen te huur. 

Walibi Holland arrangement reserveren

Je boekt eenvoudig een Walibi Holland arrangement bij bovenstaande aanbieders. Prijzen kunnen verschillen, dus vergelijk de diverse reisorganisaties goed om zo een goedkope vakantie bij Walibi Holland te beleven. We plaatsen alleen erkende en betrouwbare reisorganisaties op onze website, dus je Walibi Holland arrangement is altijd in goede handen. 

Wil je meer keuze qua accommodaties in de buurt van Walibi Holland? Kijk dan ook eens op de pagina's Hotel bij Walibi Holland en Vakantiepark bij Walibi Holland voor alle mogelijkheden. Als je dan ook alvast je Walibi Holland tickets online boekt stel je in feite je eigen Walibi arrangement op maat samen.