07-02-2023

Het is Toverland gelukt om in 2022 meer dan een miljoen bezoekers te ontvangen. Dit is een record voor het Limburgse pretpark. In 2023 is er ook weer van alles te doen in Toverland, met onder andere vier nieuwe attracties in themagebied Avalon. Toverland is leuk voor jong en oud.

Bezoekersrecord Toverland

In 2022 haalde Attractiepark Toverland met 1.032.000 bezoekers een nieuw bezoekersrecord! Dit is maar liefst 20% hoger dan het vorige bezoekersrecord uit 2019. Toverland was in 2022 meer dagen volledig geopend, dus zowel het binnen- als het buitengebied in de winter. Ook bleef Toverland in de zomer vaker tot ’s avonds laat open, waardoor meer gasten in de gelegenheid waren te komen. De diverse evenementen die Toverland door het jaar heen organiseert zoals de Halloween Nights en Winter Feelings bleken ook een succes. Toverland is hiermee sinds de opening in 2011 uitgegroeid tot een van de grootste en populairste Nederlandse pretparken.

Nieuwigheden Toverland 2023

Ook in 2023 wordt weer een groei van het aantal bezoekers verwacht, omdat Toverland dan diverse nieuwe attracties opent. In het nieuwste themagebied Avalon worden vier attracties, twee grote en twee kleine, en vijf nieuwe belevingen, waaronder een (water)speeltuin, toegevoegd. De investering kost ongeveer 10 miljoen euro en zal medio 2023 afgerond zijn. De nieuwe attracties maken van Avalon een aantrekkelijker themagebied waar zowel spannende attracties als attracties voor de allerkleinsten te vinden zullen zijn. Vanaf 1 april is er ook dagelijks een nieuwe parkshow te zien.

Overnachten bij Toverland

Overnachten bij Toverland kan in de zomer bij het Toverland Pop-Up Summer Camp. Je kunt hier ingerichte tenten huren of gebruik maken van je eigen tent of caravan. Door bij Toverland te overnachten kun je twee dagen het pretpark bezoeken of natuurlijk de omgeving van Toverland gaan verkennen. Er zijn ook verschillende hotels bij Toverland in de buurt of je kunt verblijven in een vakantiepark vlakbij Toverland.

Check hier de beste aanbiedingen

Toverland Summer Camp

Toverland Camping

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Toverland arrangement

Overnachten bij Toverland inclusief tickets

Toverland tickets

Entreekaarten Toverland met korting

Hotels bij Toverland

Gr8 Hotel Sevenum

Hotel op slechts 5 minuten van Toverland

Afstand tot het park:
Met de auto 05 - 10 minuten

Meer informatie

Van der Valk Hotel Venlo

Van der Valk Hotel vlakbij Toverland

Afstand tot het park:
Met de auto 10 - 15 minuten

Meer informatie

Best Western Hotel Nobis Asten

Hotel op 15 minuten rijden van Toverland

Afstand tot het park:
Met de auto 15 - 20 minuten

Meer informatie

Parkhotel Horst

Hotel in het plaatsje Horst vlakbij Toverland

Afstand tot het park:
Met de auto 15 - 20 minuten

Bilderberg Hotel De Bovenste Molen

Mooi gelegen in een groene omgeving

Afstand tot het park:
Met de auto 20 - 25 minuten