11-09-2022

Toverland opent nieuwe attracties in het seizoen 2023. Alle attracties komen in het in 2018 geopende themagebied Avalon waar nu al de attracties Fenix en Merlin’s Quest te vinden zijn. De attracties zullen dan ook gethematiseerd worden naar de wereld van Avalon. Het gaat om vier nieuwe attracties met de namen: Pixarus, Dragonwatch, Garden Tour en Jumping Juna.

Nieuwe attracties Toverland

De nieuwe attracties van Toverland gaan allemaal geopend worden in seizoen 2023. De eerste werkzaamheden in het pretpark zijn ook al begonnen. De attracties komen in het nieuwste themagebied Avalon van Toverland. Dit gebied opende in 2018 met de spectaculaire Wing Coaster Fenix en de bootjes attractie Merlin’s Quest. Naast deze attracties opende er in Avalon ook nog een souvenir winkel en het tafelbediening restaurant The Flaming Feather. Met de komst van de nieuwe attracties gaat dit gebied een stuk completer worden en aantrekkelijker om te bezoeken en te verblijven.

Nog meer nieuwigheden

De vier nieuwe attracties zijn niet de enige nieuwigheid in Avalon. Er komen namelijk nog een aantal nieuwe belevingselementen bij in de vorm van een waterspeeltuin en een dreumesspeelplaats. Deze komen vlakbij het terras van restaurant The Flaming Feather te liggen. Met al deze uitbreidingen introduceert Toverland ook de nieuwe karakters Juna en Sparky. Juna is een speelse eenhoorn en Sparky is een ondeugend draakje. De karakters zijn straks te vinden bij de nieuwe Jumping Juna attractie.

Seizoenen Halloween en Winter Feelings

Voordat de nieuwe attracties openen kun je de komende tijd in Toverland nog van verschillende evenementen genieten. Zo is het park op verschillende dagen in oktober en november geopend om Halloween te vieren. Halloween is een erg populair evenement in Toverland en zeker in de avonduren is het extra griezelig in het pretpark. Na het Halloween seizoen maakt Toverland zich op voor Winter Feelings, een vernieuwd winter concept. Tijdens de winterperiode zal het gehele park geopend zijn en is er in het Port Laguna entreegebied een winters dorp te vinden met extra entertainment en attracties.

Toverland tickets

Toverland tickets

Entreekaarten Toverland met korting

Overnachten bij Toverland

Toverland arrangement

Overnachten bij Toverland inclusief tickets