30-06-2022

Toverland zal dit jaar voor het eerst volledig geopend zijn in het winterseizoen. Waar Winter Toverland eerst bestond uit voornamelijk de overdekte themagedeeltes binnen en enkele attracties buiten zal deze winter heel Toverland voor je geopend zijn met alle zes de themagebieden. De nieuwe winteropenstelling van Toverland heet Winter Feelings en naast alle attracties kun je ook genieten van diverse extra’s en sfeervolle verlichting en versiering.

Toverland Winter Feelings

Toverland Winter Feelings loopt van 26 november tot en met 15 januari (de weekenden, tijdens de kerstvakantie ook doordeweeks). Voor het eerst dit jaar zullen alle zes de themagebieden van Toverland geopend zijn in de winter. Overal zul je winterse gezelligheid in de vorm van lichtjes en versiering zien en er komen allerlei winterse extra’s, zoals live kerstmuziek, winterse hapjes en drankjes en een bijzondere show aan het einde van de dag. Entreegebied Port Laguna wordt een winters geheel met bijvoorbeeld een schaatsbaan, curlingbaan en tubingbaan.

Ook in andere themagebieden is genoeg te zien en te beleven tijdens Toverland Winter Feelings. In de Magische Vallei is Katara- Fountain of Magic vernieuwd met een winterse show en in Avalon kun je het Keltische Midwinterfeest vieren met tovenaar Merlijn. In themagebied Ithaka kun je marshmallows roosteren en krijgt houten achtbaan Troy weer vele lampjes voor een magische rit. Ook de themagebieden binnen worden gezellig versierd en op het podium zal de show Winterpret opgevoerd worden.

Gratis Winter Toverland tickets

Op dit moment loopt er een aantrekkelijke Toverland aanbieding waarbij je gratis terugkom tickets voor Toverland Winter Feelings kunt krijgen als je nog voor 15 juli een betaald bezoek brengt aan het pretpark. Elke gast die voor 15 juli Toverland bezoekt krijgt de mogelijkheid online gratis tickets voor de winter of tickets met hoge korting voor de winter (in de kerstvakantie) aan te vragen. Zo kun je Toverland twee keer bezoeken dit jaar met hoge korting. Het is extra leuk om Toverland zowel in de zomer als in de winter te kunnen beleven.

Vind hier de beste prijs

Toverland tickets

Entreekaarten Toverland met korting

Toverland arrangement

Toverland arrangement

Overnachten bij Toverland inclusief tickets

Hotels bij Toverland

Gasterie Lieve Hemel

Bed & Breakfast bij Toverland

Afstand tot het park:
Met de auto 05 - 10 minuten

Gr8 Hotel Sevenum

Hotel op slechts 5 minuten van Toverland

Afstand tot het park:
Met de auto 05 - 10 minuten

Meer informatie

Van der Valk Hotel Venlo

Van der Valk Hotel vlakbij Toverland

Afstand tot het park:
Met de auto 10 - 15 minuten

Meer informatie

Best Western Hotel Nobis Asten

Hotel op 15 minuten rijden van Toverland

Afstand tot het park:
Met de auto 15 - 20 minuten

Meer informatie

Parkhotel Horst

Hotel in het plaatsje Horst vlakbij Toverland

Afstand tot het park:
Met de auto 15 - 20 minuten

Bilderberg Hotel De Bovenste Molen

Mooi gelegen in een groene omgeving

Afstand tot het park:
Met de auto 20 - 25 minuten