06-05-2023

Wil je weer eens een keer naar Disneyland Paris of ben je er nog nooit geweest? Boek dan nu alvast je zomer-, herfst- of kerstvakantie en ervaar de nieuwste toevoeging van Disneyland Paris: Avengers Campus! Ontmoet en begroet je favoriete Avengers en beleef de twee spannende nieuwe attracties.

Nieuwe attracties Avengers Campus

In het Walt Disney Studios Park vind je een volledig nieuw themaland gebaseerd op de MARVEL superhelden. Er zijn twee nieuwe attracties te bezoeken: Spider-Man W.E.B. Adventure en Avengers Assemble: Flight Force. In Spider-Man W.E.B. Adventure lanceer je je eigen spinnenwebben om de dolle Spider-Bots uit te schakelen. Deze attractie heeft geen minimumlengte en is daarmee geschikt voor jong en oud. Voor Avengers Assemble: Flight Force dien je minimaal 1,20 meter te zijn. Dit is dan ook een erg spannende attractie waarin je Iron Man en Captain Marvel helpt om een heuse intergalactische dreiging af te weren.

Heldhaftige ontmoetingen op de Avengers Campus

In het nieuwe themaland MARVEL Avengers Campus is naast de nieuwe attracties nog veel meer te beleven op het gebied van entertainment. Regelmatig lopen de Superhelden zoals Thor, Black Panther en andere Avengers door het park op zoek naar jou om samen missies te volbrengen! Ook kun je Spider-Man zien rennen, springen en slingeren over de daken en kun je een Guardians of the Galaxy Dance Challenge aangaan. Uiteraard kun je ook met je favoriete MARVEL figuur op de foto. In het Hero Training Center kun je bovendien een echte trainingssessie met één van de Avengers beleven (reservering vereist).

Zomer-, herfst- of kerstvakantie Disneyland Paris

De zomer-, herfst- of kerstvakantie is een ideaal moment om de MARVEL Avengers Campus en natuurlijk de rest van Disneyland Paris te gaan ontdekken. De Disney magie zorgt voor een geweldig verblijf voor jong en oud. Wanneer je nu alvast je Disneyland Paris vakantie boekt blijf je toch flexibel: je kunt je boeking tot zeven dagen voor aankomst nog gratis wijzigen of annuleren. Ook betaal je nu geen boekingskosten!

Ben je op zoek naar de meest voordelige periode om Disneyland Paris te bezoeken? Maak dan gebruik van de handige prijskalender, waarin je de prijzen in verschillende periodes kunt zien voor diverse verblijfsduren en Disneyland Paris hotels. Ook in de schoolvakanties kunnen de prijzen per dag of week verschillen. Het loont dus zeker de moeite om deze prijsvergelijking even te doen.

Disneyland Paris hotels

Om je bezoek aan Disneyland Paris helemaal compleet te maken kun je kiezen voor één van de gethematiseerde Disneyland Paris hotels. Deze liggen allemaal op kortere of iets langere wandelafstand van de pretparken en bovendien kun je ook gebruik maken van de gratis shuttlebussen. Een verblijf van minimaal twee, maar beter nog drie nachten is zeker aan te raden om rustig van alle attracties en shows in het Disneyland Park en het Walt Disney Studios Park te kunnen genieten.

Voor de ultieme MARVEL beleving kies je voor het volledig vernieuwde viersterren Disney Hotel New York – The Art of Marvel. Hier vind je een grote collectie MARVEL kunst en blijf je helemaal in de MARVEL sfeer. In dit hotel kun je onder andere op de foto met een Superheld in een MARVEL Hero Photo Station (reserveer je tijdslot) of je favoriete stripheld tekenen in de MARVEL Design Studio. Verder beschikt het hotel over een zwembad en diverse restaurants in de stijl van New York en een vleugje MARVEL.

Vind hier de beste aanbiedingen

Disneyland Parijs arrangement

Disney arrangement inclusief tickets en overnachting

Busreis Disneyland Parijs

Diverse Disney busreizen inclusief vervoer, tickets en overnachting

Disneyland Parijs accommodaties

Disneyland Hotel

Disney hotel boven de ingang van het pretpark

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Meer informatie

Hotel New York - Art of Marvel

Marvel Hotel van Disneyland Parijs

Afstand tot het park:
Te voet 10 - 15 minuten

Meer informatie

Hotel Sequoia Lodge

Disneyland hotel met groot binnenzwembad

Afstand tot het park:
Te voet 10 - 15 minuten

Meer informatie

Newport Bay Club Hotel

Disneyland hotel met groot buitenzwembad

Afstand tot het park:
Te voet 10 - 15 minuten

Meer informatie

Hotel Cheyenne

Officieel Disney hotel in Western stijl

Afstand tot het park:
Te voet 15 - 20 minuten

Meer informatie

Hotel Santa Fe

Goedkoop Disneyland hotel

Afstand tot het park:
Te voet 15 - 20 minuten

Meer informatie

Davy Crockett Ranch

Disneyland vakantiepark met groot binnenzwembad

Afstand tot het park:
Met de auto 05 - 10 minuten

Meer informatie