07-11-2022

De 30e verjaardag van Disneyland Paris is dit jaar al groots gevierd in de Disney Parken. Grijp nu je kans om nog mee te kunnen doen aan deze viering en te genieten van alle extra’s rondom het 30-jarig bestaan. Wanneer je nu boekt, maak je gebruik van flexibele boekingsvoorwaarden, zoals het gratis wijzigen of annuleren en het betalen in termijnen. Dit is het ideale moment om je bezoek aan Disneyland Paris te gaan plannen!

Disneyland Paris 30 jaar

Disneyland Paris bestaat dit jaar maar liefst 30 jaar en deze verjaardag wordt nog gevierd t/m 30 september 2023. Volgend jaar is dus je laatste kans om deze mijlpaal in Disneyland Paris te vieren!

Ter ere van het 30-jarig bestaan zijn er nieuwe shows met Disney Figuren in hun nieuwe, feestelijke outfits. Ook zijn er tien betoverende thematuinen te vinden op Central Plaza met daarin unieke beelden van Disney Figuren. Zowel overdag als ’s avonds kun je hiervan genieten, evenals van de feestelijke decoraties in het Park. Tot slot is er ’s avonds een spectaculaire licht- en vuurwerkshow te zien.

Flexibele boekingsvoorwaarden

Wanneer je tijdens de 30e verjaardag een verblijf boekt in Disneyland Paris, profiteer je van flexibele boekingsvoorwaarden. Hiermee kun je je boeking tot 7 dagen voor aankomst kosteloos wijzigen of annuleren en kun je in termijnen betalen. Ook betaal je op dit moment geen boekingskosten, dus dit is het ideale moment om alvast je vakantie naar Disneyland Paris voor 2023 te boeken. Met de handige prijskalender van Disneyland Paris kun je verschillende periodes vergelijken om zo het beste moment te vinden voor jouw bezoek.

Disneyland Paris heeft veel verschillende Disney Hotels die op loopafstand van de Parken liggen. Wil je niet lopen of vind je het toch te ver, dan kun je natuurlijk ook gewoon de gratis shuttlebus naar het Disneyland Park en het Walt Disney Studios Park nemen. Als je een verblijf in een Disney Hotel boekt, is onbeperkt toegang tot de Parken op alle dagen van je verblijf inbegrepen. Zo heb je alle tijd om de vele attracties te beleven, waaronder die in het nieuwe themaland Marvel Avengers Campus!

Kerst in Disneyland Paris

Wil je dit jaar nog naar Disneyland Paris, dan kun je genieten van de magische kerstsfeer in de Parken. Van 12 november 2022 tot en met 8 januari 2023 kun je Disney Betoverende Kerst in Disneyland Paris beleven. Sneeuw, overal fonkelende lichtjes en een gigantische kerstboom: je wordt helemaal ondergedompeld in de kerstsfeer. Speciaal voor de 30e verjaardag van Disneyland Paris zijn ook Mickey’s Dazzling Christmas Parade en de prachtige avondshow Disney Dreams! of Christmas dit jaar weer te zien.

Disneyland Paris arrangementen

Disneyland Parijs arrangement

Disney arrangement inclusief tickets en overnachting

Disneyland Paris accommodaties

Disneyland Hotel

Disney hotel boven de ingang van het pretpark

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Meer informatie

Hotel New York - Art of Marvel

Marvel Hotel van Disneyland Parijs

Afstand tot het park:
Te voet 10 - 15 minuten

Meer informatie

Hotel Sequoia Lodge

Disneyland hotel met groot binnenzwembad

Afstand tot het park:
Te voet 10 - 15 minuten

Meer informatie

Newport Bay Club Hotel

Disneyland hotel met groot buitenzwembad

Afstand tot het park:
Te voet 10 - 15 minuten

Meer informatie

Hotel Cheyenne

Officieel Disney hotel in Western stijl

Afstand tot het park:
Te voet 15 - 20 minuten

Meer informatie

Hotel Santa Fe

Goedkoop Disneyland hotel

Afstand tot het park:
Te voet 15 - 20 minuten

Meer informatie

Davy Crockett Ranch

Disneyland vakantiepark met groot binnenzwembad

Afstand tot het park:
Met de auto 05 - 10 minuten

Meer informatie