13-04-2019

Wil je het Franse Parc Asterix eens goed ontdekken dan is een arrangement een goede optie. Met een Parc Asterix arrangement overnacht je namelijk vlakbij het pretpark en ontvang je een gratis ticket. Een goedkoop Parc Asterix arrangement is nu te reserveren.

Hotel inclusief Parc Asterix tickets

Met dit Parc Asterix arrangement overnacht je in het Novotel Suites Paris Roissy CDG hotel. Dit is een hotel vlakbij het pretpark. Het Novotel Suites Paris Roissy CDG hotel is van alle gemakken voorzien en biedt iedere ochtend een gratis ontbijt aan. Bij het reserveren van dit arrangement krijg je meteen de Parc Asterix tickets in je mailbox. Deze kun je vervolgens thuis uitprinten en hiermee kun je bij aankomst bij Parc Asterix direct doorlopen naar de kaartcontrole.

Parc Asterix arrangement

Dit Parc Asterix arrangement is vanaf 74,50 euro per persoon te reserven. Deze aanbieding geldt op diverse dagen in september en oktober. Wil je op een andere datum Parc Asterix bezoeken dan kan dat ook. Vanaf april 2019 zijn er diverse arrangementen te boeken waarbij je ook korting krijgt. Bekijk dus goed alle prijzen en de beschikbare data en reserveer vandaag nog je arrangement.

Volle dag plezier

In Parc Asterix is zoveel te beleven dat je hier een volle dag plezier kunt hebben. Het pretpark is ook geschikt voor het hele gezin. Er zijn tal van kinderattracties en voor degenen die van meer actie en adrenaline houden zijn er diverse spectaculaire achtbanen. Nieuw dit jaar is de 4D attractie Attention Menhir. Beleef in de attractie een spannende film waarbij je diverse effecten kunt ervaren die ervoor zorgen dat je deze film zo intens mogelijk zal beleven.

Vind hier de beste prijs

Parc Asterix arrangement

Overnachten bij Parc Asterix inclusief tickets