Hotel Les Quais De Lutèce is het derde hotel van Parc Asterix. Eerder opende al het gezellige familiehotel Hotel Des Trois Hiboux en La Cité Suspendue. Met Les Quais De Lutèce is het aanbod van hotels op het terrein van Parc Asterix verder uitgebreid. Dit Parc Asterix hotel ligt op ongeveer tien minuten lopen van het pretpark. In het Parc Asterix Hotel Les Quais De Lutècel hangt overal de Asterix en Obelix sfeer.

Les Quais De Lutèce ligt midden in de bossen en moet een Romeinse havenstadje voorstellen. Uiteraard zijn de hotelkamers en andere faciliteiten van alle hedendaagse luxe voorzien! De hotelkamers zijn geschikt voor maximaal vijf personen (met apart slaapgedeelte voor de kinderen). Hotel Les Quais De Lutèce beschikt over een eigen restaurant en een kinderspeelhoek. Parkeren bij Les Quais De Lutèce is gratis. ... Lees meer

Vind hier de beste prijs

Hotel Les Quais De Lutece

Viersterren hotel van Parc Asterix

Afstand tot het park:
Te voet 05 - 10 minuten

Meer informatie

Parc Asterix arrangement

Parc Asterix arrangement

Overnachten bij Parc Asterix inclusief tickets

Parc Asterix tickets

Les Quais De Lutèce faciliteiten

Dit Parc Asterix hotel is mooi gelegen in de bossen en op slechts tien minuten lopen van het pretpark. Hotelgasten kunnen gebruik maken van een speciale ingang voor Parc Asterix. Hotel Les Quais De Lutèce ademt aan alle kanten de sfeer van de bekende Asterix en Obelix verhalen.

Het hotel is uiteraard van allerlei hedendaagse faciliteiten voorzien, waaronder een restaurant, bar en kinderspeelhoek. Op bepaalde tijden komen je vrienden Asterix en Obelix op bezoek in het hotel en in het hoogseizoen zijn er ook verschillende vormen van entertainment. 

Hotelkamers voor gezinnen

Les Quais De Lutèce heeft over ongeveer 150 familiekamers die geschikt zijn voor maximaal vijf personen. Alle hotelkamers hebben een apart slaapgedeelte voor de kinderen met daarin een stapelbed. De ruime kamers bieden al het comfort waar je na een lange dag in Parc Asterix behoefte aan hebt en hebben een warme, gezellige uitstraling. 

Naast dit hotel beschikt Parc Asterix ook nog over het eerder geopende Hotel Des Trois Hiboux en Hotel La Cité Suspendue. Ook hier kun je terecht voor een unieke belevenis in Parc Asterix sfeer met comfortabel en praktische ingerichte hotelkamers voor maximaal vijf personen. Uiteraard kun je ook kiezen voor een eenvoudig hotel in de omgeving van Parc Asterix. 

Vanuit Hotel Les Quais De Lutèce naar Parc Asterix

Hotel Les Quais De Lutèce ligt ook direct op het terrein van Parc Asterix. Dit betekent dat je in slechts enkele minuten lopen al bij de ingang van het pretpark staat. Begin je dag in het park dus extra vroeg of blijf 's avonds lekker lang plezier beleven in alle attracties in de wetenschap dat je binnen een mum van tijd weer bij je hotel bent. 

Op deze pagina vind je diverse aanbieders van dit Parc Asterix hotel. Bij het boeken van een losse hotelovernachting zijn je entree tickets voor het pretpark nog niet bij de prijs inbegrepen. Meer informatie over goedkope entreekaarten vind je op de pagina Parc Asterix tickets. Je kunt ook kiezen voor een Parc Asterix arrangement, waarbij verblijf en entree inclusief zijn. 

Parc Asterix in combinatie met Disneyland Parijs

Door de ligging vlakbij Disneyland Parijs kun je deze pretparken uitstekend combineren. Kies voor een Parc Asterix hotel en ga vandaar uit ook een dagje naar Disneyland, wat op minder dan een half uur rijden ligt. Uiteraard kun je ook verblijven in een Disneyland Hotel en dan een dagje naar Parc Asterix rijden. Een andere optie is om een goedkoop hotel in Parijs te nemen wat centraal ligt ten opzichte van beide pretparken. In dat geval kun je ook nog eens eenvoudig een bezoek brengen aan de stad Parijs om de belangrijkste bezienswaardigheden te bekijken. 

De ligging nabij de afrit van de Franse autosnelweg maakt Parc Asterix ook een perfecte tussenstop op weg naar je vakantiebestemming in zuid Frankrijk of Spanje. Beleef een dag plezier in het pretpark en geniet van een heerlijke nachtrust in een hotel bij Parc Asterix alvorens je reis weer te vervolgen.