Een Parc Asterix arrangement kun je vinden bij een paar reisorganisaties en hieronder zie je deze mogelijkheden. Met een arrangement bezoek je goedkoop Parc Asterix en is alles direct gemakkelijk geregeld. Een Parc Asterix arrangement bestaat uit een hotelovernachting en een entree ticket voor het pretpark. Uiteraard kun je naar wens altijd extra's opties toevoegen aan je arrangement, zoals een bezoek aan het centrum van Parijs of Disneyland Parijs of nog een extra dag in Parc Asterix.

De Parc Asterix arrangementen op deze pagina zijn op basis van eigen vervoer. Parc Asterix is handig gelegen nabij de Franse autosnelweg. Dit maakt het ook een leuke tussenstop op weg naar zuid Frankrijk of Spanje. Een Parc Asterix arrangement kan ook geboekt worden met overnachting in één van de officiële Parc Asterix hotels. Deze mooi gethematiseerde hotels liggen allemaal op loopafstand van Parc Asterix.... Lees meer

Vind hier de beste prijs

Parc Asterix arrangement

Overnachten bij Parc Asterix inclusief tickets

Parc Asterix arrangement

Enkele reisorganisaties bieden op dit moment een Parc Asterix arrangement aan, dus kijk voor de mogelijkheden eens in het overzicht hierboven. Door middel van een arrangement bezoek je Parc Asterix vaak voordeliger dan wanneer je alle onderdelen van je reis los boekt. Reisorganisaties kunnen vaak goedkoop een hotel bij Parc Asterix aanbieden en ook de entree tickets voor het pretpark zijn al inclusief bij een Parc Asterix arrangement. 

Bekijk per arrangement wat er precies wel en niet inbegrepen is. Bij sommige arrangementen overnacht je in een officieel Parc Asterix hotel, terwijl je bij andere arrangementen gebruik maakt van een eenvoudig maar net hotel in de directe omgeving. Entree tickets voor Parc Asterix zijn altijd inbegrepen bij de prijs van een arrangement. 

Met de auto naar Parc Asterix

Een Parc Asterix arrangement is doorgaans op basis van eigen vervoer. Dit is geen enkel probleem, gezien de handige ligging van het pretpark direct aan de Franse autosnelweg. Je auto parkeer je meestal gratis bij je Parc Asterix hotel. Parc Asterix ligt net voor Parijs, wat het ook een ideale plek maakt voor een tussenstop van één of meerdere nachten als je bijvoorbeeld onderweg bent naar zuid Frankrijk of Spanje. 

Combinatie Parijs en Disneyland Parijs

Parc Asterix ligt ook op slechts enkele tientallen kilometers afstand van het bekende pretpark Disneyland Parijs. Met de auto bereik je Disneyland vanuit Parc Asterix in minder dan een half uur. Maak er dus een echte pretpark vakantie van door beiden te bezoeken! 

Bij je Parc Asterix arrangement is doorgaans een entree ticket voor één dag inbegrepen. Wat je op de andere dag(en) doet is helemaal aan jou! Zoals hierboven beschreven is een bezoek aan Disneyland Parijs een goede optie, maar je kunt ook het centrum van Parijs in gaan om daar de belangrijkste bezienswaardigheden te bekijken. Vaak ligt je hotel bij Parc Asterix ook vlakbij een metrostation vanuit waar je eenvoudig en stressvrij het drukke centrum van de stad in reist.