Een treinreis Parc Asterix is een comfortabele manier om dit leuke Franse pretpark te bezoeken. Parc Asterix is met de trein in een kleine 3,5 uur reizen vanaf Amsterdam te bereiken. Reis in alle rust en comfort met de Thalys en begin je dagje pretpark lekker uitgerust. Vanaf het treinstation reis je met metro en/of bus naar het pretpark. Een Parc Asterix treinreis is niet alleen makkelijk maar kan ook nog eens voordeliger zijn dan met de auto naar Parc Asterix reizen. Met een treinreis bespaar je brandstof, hoef je geen tol te betalen in Frankrijk en ook geen parkeerkosten bij Parc Asterix.

In plaats van een dagje Parc Asterix kun je er uiteraard ook een compleet Parc Asterix arrangement van maken. Reserveer een overnachting in één van de eigen Parc Asterix hotels of een ander hotel bij Parc Asterix en bestel gemakkelijk vooraf je Parc Asterix tickets online. Op deze manier heb je meer tijd om alle attracties en shows van Parc Asterix te ontdekken.... Lees meer

Vind hier de beste prijs

Parc Asterix treinreis

Voordelig met de trein naar Parc Asterix

Treinreis Parc Asterix

Wil je comfortabel en uitgerust naar Parc Asterix reizen dan is een treinreis wellicht een prima optie. Vanuit Nederland reis je in iets meer dan 3 uur (vanaf Amsterdam) naar dit leuke Franse pretpark. Dagelijks vertrekken er op verschillende tijdstippen treinen richting Parijs. Met de Thalys reis je rechtstreeks naar een station bij Parijs, vanuit waar je dan vervolgens de metro en/of bus dient te nemen naar het pretpark. Je komt uitgerust aan en stapt voor de deur uit. 

Parc Asterix arrangement

Wat is er nu leuker dan meerdere dagen bij Parc Astrix te verblijven nadat je er met de trein naar toe bent gereist! In één dag op en neer is wel mogelijk, maar je brengt dan veel uren door in de trein die je natuurlijk liever in het pretpark besteedt. Parc Asterix beschikt overal veel verschillende attracties voor jong en oud, waarmee je je zeker twee dagen kunt vermaken. Stel je eigen Parc Asterix arrangement samen door een Parc Asterix hotel te boeken voor één of meerdere nachten. Parc Asterix beschikt over een aantal eigen hotels: Hotel Des Trois Hiboux, La Cité Suspendue en Les Quais De Lutèce. Met een verblijf in deze hotels blijf je helemaal in de Parc Asterix sfeer. Uiteraard kun je ook kiezen voor een ander hotel bij Parc Asterix. Deze hotels zijn vaak goedkoper en je kunt het ook prima als uitvalsbasis gebruiken om de stad Parijs te bezoeken met het openbaar vervoer. 

Tickets Parc Asterix

Bij deze treinreis Parc Asterix zitten nog geen entreekaarten voor het pretpark. Parc Asterix tickets kun je via onze website gemakkelijk kopen. Wij hebben op onze speciale Parc Asterix tickets pagina diverse aanbieders staan waar je met korting tickets voor Parc Asterix kunt bestellen. Online zijn Parc Asterix tickets vaak goedkoper dan ter plaatse en bovendien kun je met vooraf gekochte tickets direct doorlopen naar de kaartcontrole. Zo sta je na aankomst met de trein snel in de rij bij je eerste attractie.