Les Trois Hiboux Hotel is een sfeervol hotel midden tussen de bossen op het terrein van Parc Asterix. Op deze pagina vind je een overzicht van de reisorganisaties waar je dit Parc Asterix hotel kunt boeken. Door het gebruik van veel hout heeft het hotel een gezellige en warme uitstraling. Het is heerlijk vertoeven in de lounge bij de grote open haard van dit hotel van Parc Asterix. Er is een restaurant en bij mooi weer kun je ook terecht op het terras voor een hapje of drankje. Het terras ligt aan een grasveld omringd door bomen waar de kinderen lekker kunnen spelen terwijl de ouders uitrusten van de dag in Parc Asterix.

Uiteraard komen ook je vrienden uit de bekende stripverhalen van Asterix en Obelix in dit hotel op bezoek voor een foto of een praatje. Gasten van Les Trois Hiboux Hotel kunnen hun entreetickets voor Parc Asterix afhalen in het hotel en vervolgens gebruik maken van de speciale parkingang voor hotelgasten. De kamers van Parc Asterix Les Trois Hiboux Hotel zijn ruim en zeer geschikt voor gezinnen. In elke kamer kunnen vijf personen verblijven. Bij dit hotel van Parc Asterix kun je gratis parkeren.... Lees meer

Vind hier de beste prijs

Les Trois Hiboux Hotel

Officieel hotel van Parc Asterix

Afstand tot het park:
Te voet 05 - 10 minuten

Meer informatie

Parc Asterix arrangement

Parc Asterix arrangement

Overnachten bij Parc Asterix inclusief tickets

Parc Asterix tickets

Les Trois Hiboux Hotel faciliteiten

Dit Parc Asterix hotel is rustig gelegen in de bossen en vlakbij een speciale ingang voor hotelgasten van Parc Asterix. Je komt hier vooral om lekker te ontspannen na een dag in Parc Asterix, maar Les Trois Hiboux Hotel heeft ook een aantal eigen faciliteiten. Zo is er een restaurant dat elke dag een uitgebreid ontbijtbuffet en ’s avonds een diner (ook in buffetvorm) serveert. Op het terras kun je heerlijk genieten van een hapje of drankje en voor de kinderen is er een speeltuin buiten. Bij slecht weer kunnen zij ook gebruik maken van de mooie speelkamer binnen. Asterix en Obelix kun je overal in het hotel tegenkomen voor een leuke foto of een gezellig praatje.

Hotelkamers voor gezinnen

De kamers van dit hotel van Parc Asterix liggen verspreid over een aantal gebouwen in de bossen en hebben allemaal een terras of balkon. De kamers van Hotel Des Trois Hiboux zijn ruim en door de indeling heel geschikt voor gezinnen. In elke kamer kunnen maar liefst tot vijf personen verblijven. Er is een apart slaapgedeelte voor de kinderen (met stapelbed), wat erg praktisch is. De houten meubels geven de kamers een warme en traditionele uitstraling. 

Naast het Parc Asterix Les Trois Hiboux Hotel zijn er ook nog de Parc Asterix hotels La Cité Suspendue en Les Quais De Lutèce. Ook hier zijn familiekamers voor maximaal vijf personen te reserveren en ook vanuit hier kun je te voet naar Parc Asterix vanwaar je met een speciale hotel ingang Parc Asterix kunt betreden.

Vanuit Les Trois Hiboux Hotel naar Parc Asterix

Les Trois Hiboux Hotel ligt direct op het terrein van Parc Asterix. Gasten van het hotel kunnen gebruik maken van een speciale ingang naar het pretpark. Zo loop je naar het ontbijt gemakkelijk en snel Parc Asterix in (ongeveer 10 minuten wandelen). 

Afhankelijk van of je een losse hotelovernachting in Les Trois Hiboux Hotel hebt geboekt of een compleet Parc Asterix arrangement zitten entree tickets al wel of nog niet bij de prijs van je overnachting inbegrepen. Voor meer informatie over goedkope Parc Asterix tickets en kun je terecht op de pagina Parc Asterix tickets. Je kunt hier direct tickets bestellen bij diverse aanbieders. 

Parc Asterix in combinatie met Disneyland Parijs

Door de ligging vlakbij Disneyland Parijs kun je eenvoudig een dagje aan je Disneyland vakantie toevoegen en ook Parc Asterix nog bezoeken. Een overnachting in Les Trois Hiboux Hotel is het perfecte begin of einde van je verblijf in de regio Parijs.

Parc Asterix is ook gunstig gelegen dichtbij de afrit van de snelweg wat het een ideale tussenstop maakt als je op weg bent naar je vakantiebestemming in zuid Frankrijk of Spanje. Het breekt de lange reis en voor iedereen is de vakantie meteen begonnen. De kinderen zullen genieten van alle attracties en de ouders kunnn in Les Trois Hiboux Hotel 's avonds lekker ontspannen alvorens de reis weer voort te zetten.