08-09-2019

Het is weer bijna oktober en in deze maand staat Walibi Holland weer in het teken van Halloween. Dit jaar organiseert het pretpark alweer voor de 19e keer de Halloween Fright Nights met dit jaar als thema: Enter Insanity. Speciaal voor de jonge gasten tot en met 12 jaar organiseert Walibi Holland overdag ook nog de Halloween Spooky Days.

Bied hier mee op goedkope tickets

Eddie de Clown

Dit jaar is Eddie de Clown voor de 13e keer weer aanwezig tijdens de Halloween Fright Nights. Ook andere angstaanjagende personages zullen deze editie jou weer de stuipen op het lijf jagen! Een bezoek aan Halloween Fright Nights is niet compleet met een bezoek aan één van de vier Scare Zones. Dit jaar zijn dat: Tangled Twigs, Villains, Nightmares en Eddie's Festival of Freaks.

Spooky Days

Spooky Days is het Halloween evenement voor kinderen tot en met 12 jaar. Dit evenement vindt overdag plaats van 10.00 tot 17.00 uur. Speciaal tijdens de Spooky Days worden er aan kinderen die het misschien nog iets te spannend vinden speciale badges uitgedeeld bij de ingang van het pretpark. Hiermee blijven de griezelige figuren die er in het park rondlopen op gepaste afstand.

Attracties geopend

Tijdens de Halloween Fright Nights zijn alle attracties in Walibi Holland gewoon geopend. Dus een ritje in één van de vele achtbanen is dan ook zeker een optie! Nieuw dit jaar is de spectaculaire achtbaan Untamed. In deze achtbaan ga je diverse keren over de kop, behaal je hoge snelheden en heb je diverse airtime momenten waarbij je het gevoel hebt uit je stoel te vliegen. Untamed is hiermee misschien wel de beste achtbaan in Nederland.

Walibi Holland tickets

Walibi Holland Halloween tickets

Entreekaarten Fright Nights met korting

Walibi Holland arrangement

Walibi Holland arrangement

Overnachten bij Walibi Holland inclusief tickets