31-08-2022

Kerst in Disneyland Paris vindt dit jaar plaats vanaf 12 november 2022 tot en met 8 januari 2023. In verband met de 30e verjaardag van Disneyland Paris wordt het kerstseizoen nog magischer dan anders. Disney Betoverende Kerst boek je nu tegen de beste prijzen en voorwaarden.

Disney Betoverende Kerst

Disney Betoverende Kerst is een van de grootste en leukste seizoenen van het jaar in Disneyland Paris. Kerst in Disneyland Paris vier je dit jaar al vanaf 12 november. Tot en met 8 januari 2023 is het park prachtig versierd en verlicht, met een gigantische kerstboom als stralend middelpunt. Main Street, U.S.A. is ook sfeervol verlicht en de vallende sneeuwvlokken geven het een extra sprookjesachtig karakter. Uiteraard zijn er ook lekkere winterse hapjes en drankjes verkrijgbaar en kun je gezellig rondsnuffelen in de speciale winkels in Disneyland Paris.

Kerst Disneyland Paris shows en extra’s

Tijdens kerst in Disneyland Paris kun je genieten van bijzondere shows en extra’s. Zowel overdag als ‘s avonds kun je genieten van Mickey’s Dazzling Christmas Parade met veel Disney Figuren, Disney prinsessen en natuurlijk de kerstman. Tijdens deze parade zetten Mickey en zijn vrienden de grote kerstboom in het licht. Mickey en de andere Disney Figuren staan klaar om in hun mooie kerstkostuums met je op de foto te gaan, evenals de kerstman. Ook is er de muzikale show Let’s Sing Christmas, waarbij Mickey, Minnie, Donald, Katrien en Goofy kerstliedjes zingen.

Kerst in Disneyland Paris boeken

Kerst in Disneyland Paris boek je het beste online en op tijd, zodat je nog de meeste keus hebt qua data en hotels. Online vind je een handige kalender die de prijzen weergeeft en op dit moment betaal je geen boekingskosten. Online kun je een compleet Disneyland Paris arrangement boeken (inclusief hotel en tickets) of alleen Disneyland Paris tickets. Er zijn veel verschillende Disney Hotels, van comfortabel tot zeer luxe. Vanuit de meeste Disney Hotels zijn de Disney Parken gemakkelijk te voet te bereiken en je kunt ook altijd gebruik maken van de gratis shuttlebussen.

Nieuw themaland Marvel Avengers Campus in het Walt Disney Studios Park

De meeste Kerst extra’s zijn te vinden in het Disneyland Park, maar ook in het naastgelegen Walt Disney Studios Park is van alles te beleven, zeker op de Marvel Avengers Campus die nieuw is sinds juli 2022. Hier kun je een ritje maken in de nieuwe attractie Avengers Assemble: Flight Force of in de nieuwe interactieve attractie Spider-Man W.E.B. Adventure. Uiteraard kun je ook op de foto met je favoriete Marvel Superhelden en zelfs deel uit maken van hun trainingen.

Vind hier de beste prijs

Kerst Disneyland Parijs arrangement

Disney arrangement inclusief overnachting en tickets

Disney Hotels

Disneyland Hotel

Disney hotel boven de ingang van het pretpark

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Meer informatie

Hotel New York - Art of Marvel

Marvel Hotel van Disneyland Parijs

Afstand tot het park:
Te voet 10 - 15 minuten

Meer informatie

Hotel Sequoia Lodge

Disneyland hotel met groot binnenzwembad

Afstand tot het park:
Te voet 10 - 15 minuten

Meer informatie

Newport Bay Club Hotel

Disneyland hotel met groot buitenzwembad

Afstand tot het park:
Te voet 10 - 15 minuten

Meer informatie

Hotel Cheyenne

Officieel Disney hotel in Western stijl

Afstand tot het park:
Te voet 15 - 20 minuten

Meer informatie

Hotel Santa Fe

Goedkoop Disneyland hotel

Afstand tot het park:
Te voet 15 - 20 minuten

Meer informatie

Disney vakantiepark

Davy Crockett Ranch

Disneyland vakantiepark met groot binnenzwembad

Afstand tot het park:
Met de auto 05 - 10 minuten

Meer informatie

Disneyland Paris tickets

Tickets Disneyland Parijs Kerst

Entreekaarten Disneyland Parijs tijdens Kerstmis