In het pittoreske landschap van het Franse platteland, omringd door de schoonheid van de natuur, ligt Hotel La Citadelle. Dit charmante hotel is een van de vele accommodaties binnen het bekende Puy du Fou resort. Maar dit is geen gewoon hotel; het is een reis terug in de tijd, waar gasten worden verwelkomd in een echt middeleeuws fort, gevuld met historische ambiance en betoverende details.

Bij aankomst wordt je uitgenodigd om onder een majestueus valhek door te lopen en zo de magische wereld van het middeleeuwse fort te betreden. De geplaveide gangen, gehuld in warme oker- en goudtinten, leiden je naar kamers die versierd zijn met prachtige handgeschilderde muurschilderingen. Het is net alsof je een stap zet in de geschiedenis en een andere tijdperk binnenwandelt. De kamers zijn ruim en tijdloos, ontworpen om comfortabel en gezellig te zijn. Ze zijn voorzien van luxe stoffen en elegante eikenhouten bedden, waardoor een rustgevende ambiance wordt gecreëerd die perfect is om te ontspannen na een dag vol avonturen.... Lees meer

Vind hier de beste prijzen

La Citadelle

Overnachten in de sferen van een Middeleeuws kasteel

Afstand tot het park:
Te voet 05 - 10 minuten

Meer informatie

Puy du Fou aanbiedingen

Puy du Fou arrangement

Overnachten bij Puy u Fou inclusief tickets

La Citadelle

Het Puy du Fou hotel La Citadelle biedt verschillende kameropties. Er zijn 74 'klassieke' kamers met vijf bedden en 26 'comfort' kamers met drie bedden. Alle kamers zijn royaal van formaat met een oppervlakte van ongeveer 28m². Als gast van hotel La Citadelle kun je genieten van moderne gemakken, zoals airconditioning, gratis Wi-Fi en een televisie met een selectie van zenders, waaronder de kanalen van Puy du Fou, Franse en internationale zenders.

La Citadelle Restaurant

Het restaurant van hotel La Citadelle is net zo betoverend als de omgeving. Je kunt hier terecht bij het Ecuyer Tranchant-restaurant, gelegen op de binnenplaats van het hotel. Hier kun je genieten van een heerlijk ontbijt en diner in een middeleeuwse sfeer. Het buffet biedt diverse smakelijke gerechten die zowel de zintuigen als de verbeelding prikkelen.

Rondom dit Puy du Fou hotel zijn er nog meer plekken om te verkennen. De drie niveaus met geplaveide overlopen en het doolhof van gangen nodigen uit tot avontuurlijke ontdekkingen. Een indrukwekkende poort opent de weg naar een binnenplaats waar je het gevoel krijgt dat je bent teruggekeerd naar de tijd van ridders en jonkvrouwen. Een prachtige moestuin met planten biedt een rustige plek om te ontspannen en te genieten van de middeleeuwse sfeer.

Puy du Fou overnachten

Hotel La Citadelle is niet zomaar een accommodatie om te overnachten bij Puy du Fou; het is een unieke belevenis. Je wordt ondergedompeld in de charme van de middeleeuwen en geniet van een onvergetelijk verblijf dat je nog lang zal bijblijven. Het Puy du Fou resort biedt nog veel meer avonturen en historische spektakels, maar aan het einde van de dag is het altijd een genoegen om terug te keren naar je eigen kamer van hotel La Citadelle.

Kortom, Hotel La Citadelle is een unieke bestemming waar geschiedenis en comfort elkaar ontmoeten. Het is de ideale plek voor gezinnen om samen te komen, herinneringen te creëren en te genieten van een magische reis naar het verleden binnen de prachtige omgeving van Puy du Fou.