Ontdek het betoverende Puy du Fou Resort in Frankrijk en laat je betoveren door de charme van "Le Grand Siècle," een prachtig gethematiseerd hotel binnen het resort. Hier word je meegenomen naar de tijd van Lodewijk XIV, waar je je als een van zijn genodigden in zijn residentiële kasteel kunt voelen. Hotel Le Grand Siècle ligt vlakbij het themapark Puy du Fou. Ideaal voor je bezoek aan dit unieke Franse themapark.

Met 100 kamers biedt dit Puy du Fou hotel een breed scala aan accommodaties, perfect voor jou en je gezin of vrienden die de historische grandeur willen ervaren. Het hotel is geïnspireerd op het privékasteel van Lodewijk XIV, waar hij intieme bijeenkomsten organiseerde voor zijn vrienden en familie.... Lees meer

Vind hier de beste prijs

Le Grand Siècle

Overnachten in een accommodatie dat gethematiseerd is als kasteel

Afstand tot het park:
Te voet 05 - 10 minuten

Meer informatie

Puy du Fou aanbiedingen

Puy du Fou arrangement

Overnachten bij Puy u Fou inclusief tickets

Le Grand Siècle

De architectuur en inrichting van "Le Grand Siècle" weerspiegelen de pracht van die periode, en het restaurant, "La Table des Ambassadeurs," serveert heerlijke Franse gerechten met uitzicht op de rustige Franse tuinen van het landgoed. Hier kun je profiteren van moderne gemakken, zoals oplaadpunten voor elektrische voertuigen op de parkeerplaats en gratis wifi op je kamer. Het ontbijt wordt geserveerd als gratis continentaal ontbijt, en roomservice is beschikbaar voor het ontbijt.

Overnachten bij Puy du Fou

"Le Grand Siècle" ligt in de buurt van het Puy du Fou park en biedt een rustige en schilderachtige omgeving. Als je op zoek bent naar een unieke ervaring, waar geschiedenis samensmelt met moderne voorzieningen, dan is een verblijf in "Le Grand Siècle" in Puy du Fou Resort zeker de moeite waard. Het biedt jou een betoverende reis terug in de tijd, omringd door weelde en sereniteit, terwijl je geniet van de charme van het verleden.