29-06-2016

Het Duitse Phantasialand heeft vandaag het nieuwe themagedeelte Klugheim geopend. In dit nieuwe deel van het pretpark zijn twee nieuwe achtbanen te vinden. De eerste is een kinder-/familieachtbaan genaamd Raik waarbij je de baan zowel vooruit als achteruit af legt. De andere achtbaan is de meest spectaculairste van de twee. Het is een sensationele multi launch achtbaan genaamd Taron waarin je op verschillende plaatsen in de baan gelanceerd wordt en waarbij je een maximale snelheid van ruim 100 km/u behaalt. Met de opening van deze nieuwe achtbanen Taron en Raik beschikt Phantasialand nu over maar liefst zeven achtbanen.

Phantasialand

Phantasialand ligt in het Duitse plaatsje Bruhl vlak over de Nederlandse grens. Het is daarom een erg geliefd pretpark voor vele Nederlanders. De opening van dit nieuwe themagedeelte en de twee nieuwe achtbanen zijn een goede reden om Phantasialand weer eens te gaan bezoeken! Een meerdaags bezoek met een overnachting is zeker aan te raden. Op deze manier kun je in een rustig tempo alle attracties en shows van Phantasialand bezoeken.

Phantasialand hotels

In Phantasialand is enorm veel te doen. Er zijn zoveel attracties en shows voor jong en oud dat je hier makkelijk meerdere dagen kunt vermaken. Het park is qua oppervlakte niet heel groot maar in deze kleine oppervlakte zijn wel enorm veel dingen te beleven. Van spannende achtbanen tot de leukste kinderattracties. Er is werkelijk aan iedereen gedacht. Neem ook de tijd om het culinaire aanbod van Phantasialand te ontdekken. Naast een standaard braatworst menu kun je namelijk ook lekker lunchen of dineren in mooie gethematiseerde restaurants.

Doordat er steeds meer bezoekers blijven overnachten bij Phantasialand speelt het pretpark op deze behoefte in door diverse accommodaties aan te bieden. Zo zijn er direct naast het Phantasialand twee hotels te vinden namelijk Phantasialand Hotel Ling Bao en Phantasialand Hotel Matamba. Bij Phantasialand overnachten kan ook in één van de vele hotels in de directe omgeving van Phantasialand. Kijk hiervoor in ons overzicht van hotels bij Phantasialand. Ook hebben we een ruim aanbod van diverse Phantasialand arrangementen en bieden we nog een handig overzicht met verschillende Phantasialand korting websites.

Arrangementen

Phantasialand arrangement

Overnachten bij Phantasialand inclusief tickets

Tickets

Phantasialand tickets

Entreekaarten Phantasialand met korting