04-09-2021

Pairi Daiza bouwt een nieuwe ingang en deze nieuwe ingang komt een stuk centraler te liggen dan de huidige ingang. De ingang is vanaf de parkeerplaats van Pairi Daiza, waar je voor het grootste gedeelte je auto overdekt kunt parkeren, een stuk gemakkelijker te bereiken. Op deze manier kun je een stuk sneller je dagje in de misschien wel mooiste dierentuin van Europa starten.

Aanzicht

De huidige ingang van Pairi Daiza staat er al vanaf het begin en doet eigenlijk niet echt meer recht aan al het mooie dat Pairi Daiza te bieden heeft. De nieuwe ingang van Pairi Daiza ligt straks zo mooi dat wanneer je binnenkomt je een prachtig aanzicht hebt op het Nautilus aquarium van het park. Het aquarium van Pairi Daiza bevindt zich in een statig oud gebouw en zorgt straks bij binnenkomst in de nieuwe ingang voor een aanzicht dat je van een park als Pairi Daiza mag verwachten.

De nieuwe ingang heeft straks natuurlijk ook alle faciliteiten die je mag verwachten bij een ingang van een park met jaarlijks meer dan twee miljoen bezoekers.

Betere spreiding

De nieuwe ingang van Pairi Daiza zorgt straks ook voor een betere spreiding van de bezoekersstromen die in de ochtend binnenkomen. Bezoekers kunnen dan na de kaartcontrole kiezen of ze links, rechts of rechtdoor gaan om het park te ontdekken. Nu is het zo dat bezoekers door de huidige ingang veelal dezelfde kant op gestuurd worden. Nu blijven soms sommige parkdelen in de ochtend erg rustig doordat ze ver van de ingang liggen. Als de nieuwe ingang in gebruik wordt genomen zijn de meeste parkdelen sneller en makkelijker te bereiken, zodat de bezoekers zich langzaam over het hele park verspreiden.

Pairi Daiza tickets

Pairi Daiza tickets

Entreekaarten Pairi Daiza met korting

Pairi Daiza arrangement

Pairi Daiza Resort

Overnachten in Pairi Daiza

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Meer informatie