Pairi Daiza tickets scoor je goedkoop online, want online is bijna altijd wel een aantrekkelijke aanbieding te vinden. Door het online kopen van Pairi Daiza tickets krijg je niet alleen korting maar zorg je er ook voor dat je op de dag van je bezoek niet meer hoeft te wachten bij de kassa. Die tijd kun je beter in het park doorbrengen! Korting op Pairi Daiza tickets is niet vaak te vinden. Zodra er aanbieders zijn met goedkope Pairi Daiza tickets dan plaatsen wij deze hier! Op deze manier doe je voordelig een dagje Pairi Daiza.

Ben je na een dag nog niet uitgekeken in Pairi Daiza of de omgeving? Boek dan ook een hotel bij Pairi Daiza om je bezoek compleet te maken. Je kunt natuurlijk een tweede dag een bezoek brengen aan dit bijzondere park of de omgeving verder gaan verkennen met bijvoorbeeld een bezoek aan de oude stad Mons. Bij Pairi Daiza overnachten kan in het Pairi Daiza Resort. Hier vind je diverse luxe accommodaties en verblijf je letter in het park. Bij het boeken van een accommodatie in het Pairi Daiza Resort ontvang je gratis Pairi Daiza tickets. Ook kun je 's avonds na sluitingstijd nog exclusief een deel van het park bezoeken.... Lees meer

Vind hier de beste prijs

Pairi Daiza tickets

Entreekaarten Pairi Daiza met korting

Pairai Daiza Resort

Pairi Daiza Resort

Overnachten in Pairi Daiza

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Meer informatie

Pairi Daiza tickets 

Voor een bezoek aan dierenpark Pairi Daiza heb je een dagticket nodig. Tickets zijn te koop aan de kassa van het pretpark, maar natuurlijk ook van tevoren online. Online krijg je vaak korting op Pairi Daiza tickets. Kinderen en senioren kunnen Pairi Daiza voor een gereduceerd tarief bezoeken en kinderen onder 3 jaar zijn gratis. Voor het parkeren kun je ter plaatse een ticket kopen. Soms organiseert Pairi Daiza ook speciale evenementen, bijvoorbeeld met de feestdagen of Halloween. Hiervoor gelden speciale tarieven. 

Een dagje Paira Daiza is gagarandeerd een succes. Met je ticket heb je toegang tot alle themagebieden die het park rijk is, met elk hun eigen dieren, architectuur en belevenissen. Unieke extra's zoals het olifantenbad en diverse (dieren)shows zijn bij de prijs inbegrepen.

Goedkope tickets Pairi Daiza online

Online vind je af en toe ook een Pairi Daiza ticket aanbieding, dus houd deze pagina goed in de gaten voor de mogelijkheden. Bekijk de aanbieders hierboven voor goedkope Pairi Daiza tickets. Soms kun je ook op een online veiling bieden op Pairi Daiza tickets. Op die manier bepaal je zelf hoeveel je betaalt voor je ticket. 

Is er geen speciale Pairi Daiza aanbieding of veiling? Zorg dan dat je je tickets voor je bezoek op de website van het park van tevoren bestelt. Zo krijg je korting, want de prijzen zijn online lager dan ter plekke aan de kassa. Bovendien kun je met vooraf gekochte en thuis geprinte tickets meteen doorlopen naar de kaartcontrole. Zeker op drukke dagen kan je dit veel tijd schelen bij de kassa van het park. Tijd die je beter kunt besteden aan het bekijken van al het moois dat Pairi Daiza te bieden heeft! 

Pairi Daiza arrangement

Wil je gratis Pairi Daiza tickets? Boek dan een accommodatie in het Pairi Daiza Resort en blijf bij Pairi Daiza overnachten. Er zijn verschillende luxe accommodaties waar je op een unieke manier kunt overnachten. Bij je verblijf krijg je Pairi Daiza tickets zodat je onbeperkt van het park kunt genieten.

Soms, doorgaans in het hoogseizoen, kun je ook bij enkele reisaanbieders terecht voor een compleet Pairi Daiza arrangement. Bij een arrangement zijn zowel overnachting in een hotel in de buurt als ook je entree ticket voor Pairi Daiza al bij de prijs inbegrepen. Dit kan een goedkope manier zijn om dit mooie park te beleven. 

Zijn er in de periode dat je wilt gaan geen arrangementen beschikbaar online? Stel dan je eigen Pairi Daiza arrangement samen door het online kopen van Pairi Daiza tickets en het boeken van een hotel bij Pairi Daiza