Het Pairi Daiza Resort is de meest luxe en bijzondere manier om bij Pairi Daiza te overnachten. Het Pairi Daiza Resort ligt letterlijk in het dierenpark, waardoor je echt tussen de dieren slaapt. De verschillende Pairi Daiza Resort accommodaties liggen in aangrenzende parkdelen, namelijk The Last Frontier en Land of the Cold. Deze themagebieden blijven 24 uur per dag geopend voor de gasten die in Pairi Daiza overnachten. Je kunt dus ook ’s avonds laat of juist in de heel vroege ochtend de dieren gaan bekijken.

Het Pairi Daiza Resort bestaat uit verschillende typen accommodaties, van lodges voor maar liefst zes tot acht personen tot luxe en sfeervolle hotelkamers. Je kunt onder andere kiezen voor een overnachting tussen de beren en wolven of met uitzicht op de zeeleeuwen, tijgers, ijsberen of pinguins. Je overnachting bij Pairi Daiza is altijd inclusief toegang tot het park op alle dagen van je verblijf, ontbijt en diner. ... Lees meer

Vind hier de beste prijs

Pairi Daiza Resort

Overnachten in Pairi Daiza

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Meer informatie

Pairi Daiza overnachten

Pairi Daiza is een groot en mooi dierenpark vol met bijzondere diersoorten die je niet altijd in een dierentuin vindt, zoals bijvoorbeeld reuzenpanda’s, kangoeroes en elanden. Pairi Daiza is ingericht in diverse themagebieden die een land of regio representeren, met natuurlijk de dieren die in die leefomgeving thuis horen. Ook de restaurants en andere horeca zijn in veel gevallen op het themagebied afgestemd.

Je waant je steeds in een ander land of gebied, wat je bezoek aan Pairi Daiza heel afwisselend maakt. Zo stelt het themagebied The Kingdom of Ganesha Indonesie voor en kun je hier uitgebreid kijken bij het grote olifantenverblijf en de speelse orang-oetans. In The Middle Kingdom ben je voor even in China en ga je natuurlijk langs bij de reuzenpanda’s. Een echte Afrika beleving vind je in The Land of Origins, met giraffen, leeuwen, neushoorns en gorilla’s. In Southern Cape zie je onder andere kangoeroes in een mooi nagebootste Australische omgeving.

Pairi Daiza heeft ook een groot aquarium, een reptielenboot en diverse vogelverblijven met onder andere tropische vogels. Willen de kinderen even spelen dan kan dat in de grote speeltuin met aangrenzend terras.

Pairi Daiza Resort - The Last Frontier

In themagebied The Last Frontier zijn de eerste verblijfsaccommodaties van het Pairi Daiza Resort gebouwd. Je vindt hier onder andere de beren en wolven, wat het een avontuurlijke plek maakt om te blijven slapen. Overnachten in The Last Frontier kan in een Full Moon Lodge, waar plaats is voor maximaal zes volwassenen, een kind en een baby. Deze warm ingerichte luxe lodges met open haard en sauna hebben uitzicht op de beren en wolven.

Ook de Native Village, een op indiaanse tradities geïnspireerd dorpje met houten huisjes, bevindt zich in The Last Frontier. De ruime huisjes met twee slaapkamers hebben een groot terras voor uitzicht op de beren en de damherten. Er kunnen maximaal zes volwassenen, twee kinderen en een baby verblijven en aan luxe extra’s zoals een bubbelbad en sauna is ook gedacht.

Tot slot ligt ook het Paddling Bear Hotel in The Last Frontier. Hier vind je tweepersoonskamers en familiekamers. Dit charmante hotel is geïnspireerd op de gebieden van Canada en Alaska. Bij het hotel hoort ook een groot terras met zicht op de Stellerzeeleeuwen en een restaurant. Het hotel beschikt ook nog over een aantal ruime en gezellige lodges.

Pairi Daiza Resort - Land of the Cold

Het andere themagebied van Pairi Daiza waarin je kunt overnachten is Land of the Cold. In dit gebied, met onder andere walrussen, tijgers en ijsberen, liggen luxe hotelkamers met zeer dichtbij zicht op de dieren. Slechts een raam in je hotelkamer scheidt je van bijvoorbeeld ijsberen of pinguïns die voorbij zwemmen. Zelfs vanuit je bed en (bubbel)bad heb je zicht op de dieren! Je kunt uiteraard de gordijnen voor het raam ’s nachts ook sluiten, maar ze ’s ochtends direct weer open doen om de dieren te zien ontwaken.

In The White Bear House slaap je in een luxe en lichte kamer bij de ijsberen. Je kunt kiezen voor een tweepersoonskamer of een familiekamer (maximaal zes personen) en voor zicht van bovenaf op de ijsberen of met onderwaterzicht.

Ook in The Penguin House en The Walrus House kun je genieten van onderwaterzicht op natuurlijk de pinguins en de walrussen. Het is een bijzondere beleving om deze dieren recht voor je raam langs te zien zwemmen en misschien wel oogcontact te maken.

In The Tiger House kun je letterlijk oog in oog staan met dit spannende roofdier. De tijgers zijn actief in het ruime verblijf en kunnen direct langs het raam van je accommodatie passeren. Ook bij het Tiger House kun je weer kiezen voor een tweepersoonskamer of familiekamer en frontaal zicht of zicht van bovenaf. Alle hotelkamers in Land of the Cold zijn zeer luxe ingericht en voorzien van een bubbelbad en ruime inloopdouche.

Pairi Daiza Resort - Farmhouse Lodges

Pairi Daiza blijft zijn aanbod van overnachtingsmogelijkheden tussen de dieren uitbreiden met de introductie van de Farmhouse Lodges in 2024. Gelegen in het themagebied Cambron-Abbey, nabij de oude ingang van het park, bieden deze volledig gerenoveerde boerderijlodges een sfeervolle en rustieke verblijfservaring. Gasten kunnen genieten van comfortabele hotelkamers met een charmante uitstraling, compleet met uitzicht op en interactie met de schattige bewoners van de boerderij, waaronder wallaby's, geiten, schapen, minivarkens, damherten en konijnen.

Voordelen Pairi Daiza overnachten

Bij je overnachting in het Pairi Daiza Resort is van alles inbegrepen. Uiteraard mag je elke dag van je verblijf het park bezoeken en de gebieden The Last Frontier en Land of the Cold blijven zelfs 24 uur per dag voor je toegankelijk. Er worden extra voedermomenten van de dieren gehouden in de ochtend, speciaal voor verblijfsgasten. In sommige gevallen kun je het voederen van de dieren zelfs vanuit je accommodatie zien!

Overnachten bij Pairi Daiza is altijd op basis van halfpension. Je kunt na sluitingstijd van het park dineren in de restaurants van de twee themagebieden. Doorgaans betreft het een uitgebreid buffet met veel keus voor volwassenen en kinderen. Ook een compleet ontbijt wordt je in buffetvorm aangeboden. Koffie, thee en frisdranken op je kamer zijn inclusief. Parkeren doe je gratis op de parkeerplaats speciaal voor verblijfsgasten en de bagage wordt voor je naar je accommodatie gebracht.

Ook gaat Pairi Daiza exclusief voor verblijfsgasten een uur eerder open in de ochtend. Dat is dus je kans om in alle rust vast bij je favoriete dieren te gaan kijken voordat de overige dagbezoekers binnen komen.