Met een compleet Pairi Daiza arrangement maak je het jezelf heel gemakkelijk, omdat je alle onderdelen van je reis en verblijf tegelijk boekt. Bij een arrangement zijn doorgaans een of meerdere overnachtingen en entree tot het park inbegrepen. Op sommige momenten bieden bepaalde reisorganisaties een speciaal arrangement voor Pairi Daiza aan. Dit is doorgaans het geval tijdens het hoogseizoen, als de meeste mensen Pairi Daiza bezoeken.

Op deze pagina vind je aanbieders van een Pairi Daiza arrangement en kun je zelf bekijken of er een actuele aanbieding voor een Pairi Daiza arrangement is. Uiteraard kun je ook altijd zelf je arrangement samenstellen, door een losse hotelovernachting en tickets voor Pairi Daiza online te reserveren. Online krijg je vaak direct korting op Pairi Daiza tickets en hotels. ... Lees meer

Vind hier de beste prijs

Pairi Daiza Resort

Overnachten in Pairi Daiza

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Meer informatie

Geniet van Pairi Daiza met een arrangement

Als je een Pairi Daiza arrangement boekt wordt het zeker weten zorgeloos genieten in Pairi Daiza. In dit mooie en unieke dierenpark kun je uren ronddwalen en zo allerlei bekende en onbekende dieren ontdekken. Pairi Daiza staat ook bekend om de bijzondere architectuur, die helemaal past bij de verschillende werelden die je in het park kunt verkennen. Op bepaalde tijdstippen per dag zijn er ook shows en extra belevenissen te zien, zoals het olifanten bad en de roofvogel show. In Pairi Daiza moet je zeker ook de tijd nemen om diverse restaurants uit te proberen want het eten is hier van hoog niveau.

Een Pairi Daiza arrangement stelt je in staat om dit allemaal te doen en meer. Boek een arrangement waarbij je blijft slapen in een hotel vlakbij Pairi Daizi en waarbij ook entree tickets voor het park al inclusief zijn. Je kunt je met gemak twee dagen vermaken in Pairi Daiza, maar je kunt de tweede dag van je verblijf natuurlijk ook gebruiken voor wat anders, bijvoorbeeld een bezoek aan de historische stad Mons (Bergen)

Pairi Daiza arrangement boeken

Een compleet arrangement voor Pairi Daiza is soms te boeken bij verschillende reisaanbieders, afhankelijk van beschikbaarheid en seizoen. Vooral in het hoogseizoen hebben bovenstaande aanbieders vaak een Pairi Daiza arrangement in hun assortiment. Je slaapt dan in een hotel in de omgeving van Pairi Daiza en tickets zijn ook bij de prijs inbegrepen. Bekijk zelf de mogelijkheden bij de aanbieders hierboven. Wij plaatsen alleen Pairi Daiza arrangementen van erkende en betrouwbare reisaanbieders op onze website. Boek het arrangement van je keuze direct online voor de beste aanbieding. Je boekt en betaakt rechtstreeks bij de reisaanbieder. 

Ben je op zoek naar een heel bijzondere Pairi Daiza ervaring? Boek dan een hotelovernachting in het officiële Pairi Daiza hotel of in het vakantiepark van Pairi Daiza met luxe lodges en vakantiehuizen. Bij al deze accommodaties verblijf je midden tussen de dieren van het park. 

Zelf je Pairi Daiza arrangement samenstellen

Is er geen compleet Pairi Daiza arrangement meer beschikbaar op de dagen van je keuze? Stel dan zelf een Pairi Daiza arrangement samen door een hotel bij Pairi Daiza te boeken en al van tevoren je Pairi Daiza tickets online bestellen. Online krijg je vaak korting op tickets voor Pairi Daiza en bovendien scheelt het je wachten bij de kassa ter plaatse. Het voordeel van je eigen arrangement samenstellen is dat je de ruimste keuze hebt qua hotels. Kies voor een hotel midden in de nabijgelegen stad Mons of ga voor een wat rustiger landelijke ligging.