16-02-2021

Pairi Daiza opent een nieuwe pinguingrot in het mooie themagebied Land of the Cold. De pinguingrot staat in verbinding met de verblijven van de walrussen en ijsberen en zorgt zo voor een mooi nieuw themagebied in Pairi Daiza.

Ezelpinguins

De nieuwe pinguingrot is gevuld met 350.000 liter zout water en heeft drie sneeuwmachines aan het plafond die ervoor zorgen dat het 'echt' sneeuwt in het veblijf. In de nieuwe pinguingrot met een glazen dak van 100m2 vind je twaalf ezelpinguins. Deze naam danken ze aan het feit dat ze een geluid maken dat lijkt op een ezel. Wie de grot bezoekt moet wel tegen de kou kunnen, omdat de temperatuur in de grot met vier graden tegen het vriespunt zit.

Pinguin hotelkamers

Wanneer je door de nieuwe pinguingrot wandelt ontdek je dat er ook deuren zijn met nummers erop. Achter deze deuren zitten hotelkamers die uitzicht bieden op het verblijf van de pinguïns. Deze pinguïn hotelkamers zijn een uitbreiding van de unieke verblijfsaccommodaties die Pairi Daiza sinds kort aanbiedt. Naast een hotelkamer met uitzicht op pinguïns zijn er onder andere ook kamers met zicht op tijgers, walrussen en ijsberen. Deze hotelkamers maken deel uit van het Pairi Daiza Resort.

Pairi Daiza Resort

Bij Pairi Daiza overnachten doe je op het Pairi Daiza Resort. Het resort biedt unieke overnachtingsmogelijkheden aan. Er zijn bijvoorbeeld vakantiehuisjes met uitzicht op een beren- en wolvenverblijf. De meeste luxe accommodaties vind je in het themagebied Land of the Cold. Daar opende eerst een verblijf met zicht op tijgers, walrussen en ijsberen. Met de opening van de nieuwe pinguingrot zijn daar ook accommodaties bij gekomen met uitzicht op het pinguinverblijf.

Een overnachting op het Pairi Daiza Resort is altijd inclusief toegang tot het park en inclusief ontbijt en diner.

Pairi Daiza tickets

Pairi Daiza tickets

Entreekaarten Pairi Daiza met korting

Pairi Daiza overnachten

Pairi Daiza Resort

Overnachten in Pairi Daiza

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Meer informatie