Het Star Wars Hotel in Walt Disney World in Orlando, Florida is eigenlijk meer een beleving dan alleen een hotel. Je kunt hier niet zomaar terecht voor een nacht, maar boekt altijd een ‘reis’ van twee nachten. Alle gasten van het Star Wars Galactic Hotel Starcruiser Resort komen en vertrekken tegelijk, als ware het een echte ‘cruise’. Gedurende je verblijf heb je zelf de controle over je eigen Star Wars avontuur: naast de meer traditionele vormen van entertainment in het resort ben je ook onderdeel van een soort live action role playing spel.

Uiteraard kun je voor vertrek al de nodige kostuums aanschaffen en je vertrekt in stijl naar het ‘schip’, namelijk door middel van een gesimuleerde launch. Eenmaal aan boord worden er allerlei activiteiten georganiseerd waaronder lightsaber training en is er veel interactie met de Disney cast members en de andere gasten. Ook ontdek je allerlei ruimtes van het ‘schip’.... Lees meer

Vind hier de beste prijs

Vliegtickets Florida

Van Amsterdam naar Florida

Walt Disney World aanbiedingen

Alle actuele Walt Disney World aanbiedingen

Walt Disney World tickets

Entreekaarten Walt Disney World met korting

Star Wars Hotel

Het Walt Disney World Star Wars Hotel is compleet anders dan alle andere Disney World resort. Je slaapt in futuristische cabines, waardoor ook de nacht een onderdeel wordt van de totale beleving tijdens je verblijf. Je ‘raam’ kijkt door middel van simulaties en projecties uit op de ruimte. Verwacht in het Walt Disney Star Wars Hotel ook geen luxe faciliteiten zoals zwembaden of een spa, je bent tenslotte op een ruimteschip! Het Stars Wars Galactic Starcruiser Resort gaat veel meer om de beleving dan om de daadwerkelijke faciliteiten. Naast gewone slaapcabines zijn er nog extra speciale kamers te boeken zoals de Galaxy Class Suite en de Grand Captain Suite.

Walt Disney World pretparken

Het Star Wars Galactic Starcruiser Resort ligt vlak achter themagebied Galaxy’s Egde in het Hollywood Studios pretpark. Onderdeel van je verblijf (inbegrepen bij de prijs) in het Star Wars hotel is ook een bezoek aan (een ‘excursie’ in Star Wars themataal) dit Star Wars themagebied. Walt Disney World heeft uiteraard nog veel meer te bieden, met maar liefst vier pretparken en twee waterparken. Je kunt je hier met gemak twee weken vermaken in het lekkere klimaat van Florida.

Walt Disney World vakantie

Als je op zoek bent naar een Walt Disney World vakantie kun je kiezen voor een complete pakketreis (met vlucht, hotel en Walt Disney World tickets), maar ook alles los boeken. Je kunt het internet afspeuren naar goedkope vliegtickets naar Florida. Je kunt kiezen voor een verblijf in een Walt Disney World hotel, maar natuurlijk ook voor een goedkoop hotel vlakbij Walt Disney World.